Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciotkaklotka

PROBLEM Z TESCIOWA - Juz normalnie nie moge !!

Polecane posty

Witam, nie moge juz dluzej zniesc mojej tesciowej (tzn przyszlej), ona jest poprostu tragiczna ale zaczne od poczatku. Z miom S. jestem juz 4 lata i na poczatku bylo wszystko spoko, potem robilo sie coraz ciekawiej. Po skonczeniu szkolu wyjechalam do UK, byl tam juz moj chlopak, na poczatku mieszkalismy z jego bratem i jego znajomymi ludzie nie do zniesienia, wiec postanowilismy zwerbowac naszych znajomych i wyprowadzic sie od brata mojego S. i tu sie zaczelo!! Nagle z ust mamuski wyplynelo \"S. zostawiles brata dla jakichs znajomych itp, wypioles sie d**a na wlasnego brata jak tak mozesz\" Bo po naszej wyprowadzce brat S. zostal sam na chcie bo jego piekna panienka dorobiala mu rogi i sie wyprowadzila, a my powiedzielismy ze jak mieszkalismy razem to ona mial nas w d**ie a gadalismy mu jaka to lafiryna, to teraz my go mamy gleboko. Od tamtego czasu za wszystkie niepowodzenia brata S. jestesmy tak jakby my obwiniani, kiedy moj S. gada z nia na skypie slyszymy tylko jaki R. (brat) jest biedny jakiego to ona ma pecha itp, itd. Jak mowie jej czesc to nic kompletnie nie slysze wogole sie do mnie nie odzywa, nie pyta co u mnie, co u nas. Mojego S. traktuje jak nie jej syna, mowie wam jak gadaja przez neta to tylko R. R. R. no ilez mozna przeciez ma dwoch synow!! Kupilismy sobie psa to caly czas gledzila a po co a na co, poczym ja tu slysze ze ona tez sobie kupila tej samej rasy nawet co my, mowie jej \"niech pani spina gumeczka wloski pieskowi zeby nie mial zapalenia\" a ona \"a po co, on nie potrzebuje\" za pare tygodni patrze a pies w kucyku lazi wrrr Wiele mozna by tu jeszcze pisac, ale na tym narazie poprzestane, mowie wam masakra, oh az mi ulzylo troszeczke

Gość jesteś taka sama jak teściowa
współczuję wam obu, bo całe życie będziecie tracić energię na głupie nic nie wnoszące utarczki :P