Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaznudzona

odnosnie mezczyzny pytanie mam

Polecane posty

poznałam kilka miesiecy temu chłopaka na czacie potem był kontakt na gg ale ze nie za fajnie nam sie pisało to sporadycznie do siebie cos tam napisalismy i tyle on nalegal na spotkanie ja ze wzgledu na to ze niebyt sie pisało niechciałam wreszcie jednak sie zgodziłam i od tego czasu sie spotykamy czyli od 2 tyg były juz namietne buziaki jak jestesmy razem jest miło itp ale poza tym czasem on napisze moze ze 2 eski na dzien i czasem ignoruje moje do tego nie ma checi do mnie przyjechac tylko nalega zebym ja do niego bo ma wolna chate itp acha ostatnio stwierdzil ze jestem jego dziewczyna juz chociaz ja jakos tego nie czuje;/ co myslicie?

Co myślimy? Ano myślimy, że Ty nie jesteś taką jedyną, z którą ten chłopak się umawia i gada przez internet, stąd tak mało czasu poświęca Tobie.

Gość Anna Bella
napewno bajeruje:) pewnie za plecami spotyka się z mlodymi siksami..i ze swymi kochankami:) Nie badz głupia.

Gość haha2
to pojedz do niego i zwal mu konia to sie przekonasz hehe albo przyjedz do niego niepsodziewnaie !! :P

:/ ale on nie wydaje sie byc taki i co ja mam teraz zrobic ?:( fajnie nam jest kiedy jestesmy razem

Gość Anna Bella
Nie badz głupia. Po prostu tak myslisz, bo tegop nie widzisz:) A on za plecami, po piwie sni i seksi sie z siksami.. a potem urealnia swoje czyny.

niewiem nieznam sie na zwiazkach ale wydaje mi sie ze 1wsze tygodnie to czas wzajemnej fascynacji i dazenia do bycia ze soba i czestych kontaktów chociaz esków itp:/

A że tak się zapytam niedyskretnie, uprawiacie seks? Pytam, bo to może mieć jakiś związek z jego zachowaniem i traktowaniem Ciebie... A co do tego, że on może flirtować i spotykać się z innymi - obiektywanie patrząc - może, prawda? A uważasz, że jesteś TAKA JEDYNA WYJĄTKOWA, z którą się może spotykać? :(

Gość madziocha ny
wszyscy sa fajni czy to faceci czy kobitki a na pewno na pierwszysch spotkaniach:)...dopiero w praniu wychodza brudy:(

Gość zxccxzzxccxz
jezu jaja se z biednej laski robita.... widac ze mloda zabujana cos jej wali a wy ja wkrecacie...

nie nie ma sexu jeszcze przeciez to dopiero kilka dni spotykania sie a on juz mnie wkurwia leze w domu chora z goraczka a on niewie o tym nawet bo podobno nie ma nic na koncie od 2 dni i nie pisze esków sorki a on jeszcze pracuje :o wogole nie za ciekawe to wszytko wczoraj napisałam mu ze jakos nie za ciekawe to nasze chodzenie a on napisał ze sie poczuł urazony ze tak mysle :/ nie no albo on mam taki charakteer albo kilka panienek na boku:(

Gość coś lichy ten twój facet

Gość nanianaianianih
:o

Gość nanianaianianih
nie skad byłam u niego w domu na bank nie ma zony