Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55tt33

jak długo czekać na jakąkolwiek deklarację?

Polecane posty

Gość 55tt33

Spotykamy się od 2 miesięcy. Niby niedługo, ale wczesniej znaliśmy się w sieci przez 3 miesiące. Dla niektórych to może nic, ale w koncu rozmawialismy codziennie, przez długie godziny, więc to w sumie jest takl jakbysmy znali się już 5 mscy. On w dalszym ciągu nie powiedział wlasciwie czy coś do mnie czuje (ja tez nie, uwazam że facet powinien zrobić to pierwszy). Tylko raz spytałam go czego oczekuje, powiedział "chcę spotykać się z tobą". I to wszystko. Żadnych, nawet maleńkich planów na chociażby najbliższą przyszłość typu wakacje. Nie chcę wywierać na nim presji, nie chcę pytać - nie chcę by potraktował mnie jak desperatkę. Ale prawda jest taka że spędziłam kupę lat swojego życia w związkach z niewłaściwymi facetami - niezdecydowanymi, niedojrzałymi itd , i nie chcę marnowac kolejnych. Zrozumcie mnie dobrze - nie chcę brac ślubu na razie, nie chcę mieć jeszcze dzieci. Ale prawda jest taka że nie mam już 18 lat, by zyć sobie chwilą dzisiejszą, od randki do randki. Mam prawie 30 lat i wolałabym spotykać się z kimś kto traktuje mnie powaznie i moze coś z tego kiedyś wyjdzie. Na razie czekam cierpliwie, ale wygląda to tak, jakby miało się nic nie zmienić. Wprawdzie jest dla mnie dobry, kochany, ale zupelnie się nie deklaruje - nie mowi że tęskni, nie mówi że myśli o mnie, nie mowi co chcialby robić za kilka tygodni. Co o tym myślicie?