Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trebi

Zostawila mnie dziewczyna po 4latach i 5 miesiacach pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość trebi

czesc! co mam zrobic ? pomozcie !!! moja dziewczyna z ktora bylem 4lata i 5 miesiecy zostawila mnie po tym jak zobaczyla moja strone na fotka.pl. Mialem standardowe haslo na wszystkie maile ktore znala wiec nie myslac dlugo weszla na moj profil i czytala wiadomosci od innych dziewczyn z portalu. nie spotkalem sie z żadną z nich, nigdy żadnej nie widzialem w realu ale ona sobie ubzdurala ze ją zdradzilem. tak mi ciezko jest, trwa to juz godzine jak jej nie ma, nie wiem co robic, tak bardzo kochalem moją Jolcię. Czy naprawde tak musialo się stac? Bylismy ze soba bardzo szczesliwi, mielismy marzenia, a tu KRACH!!! Zycie mi sie zawalilo, placze i mam mysli bardzo czarne co do swojej osoby. Prosze napiszcie cos!!! Co o tym wszystkim sadzicie? Czy naprawde mozna stracic druga osobe przez glupia strone ze swoim profilem i ze zdjeciami typu www.fotka.pl? Profil skasowalem, nie chce znac tej strony, jest dla mnie przekleta!!! Obiecuje ze juz nigdy sie nie zaloguje na podobnym portalu, portalu który zniszczyl mi życie...

Gość poreuieufjdj
I bardzo dobrze zrobila!!!! Trzeba bylo wczesniej szanowac to co sie mialo.. teraz to juz dla Ciebie bedzie tylko marzeniem....

no żartujesz że po 4,5 roku zostawiła Cię ze wzgl. na Twój profil na fotce? niezły joke

Mądry to Ty nie jesteś. Twoja dziewczyna miała rację. Jeśli do Ciebie wróci - doceń to i noś ją na rękach. JA BYM NIE WRÓCIŁA>

nie portal Ci zniszczyl zycie, tylko to ze zes o tym swojej dziewczynie nie powiedzial.

Gość fajne imie Jolcia
widac dziewczyna sie szanuje. glupiutka nie jest. napewno do siebie wrocicie ale juz zawsze ona bedzie o tym pamietac i robic ci wyrzuty

Gość fajne imie Jolcia
a napisz co tam wypisywales z tymi dziewuchami?

Gość Anna Bella
jesli ktos cos robi zaplecami..to zły znak..ze chce cos ukryc..Zachowałes sie jak dziecko. I teraz sie dziwisz? a ty bys uwierzył ze fotki demi-negliz..miała na www i ze nikt z nia nie spal:O? wątpie

ja też bym Cię rzuciła!!! jak mogłeś pisać z innymi dziewczynami za jej plecami??!!

Gość trebi
po prostu malo co tam bylo wypisane ,wiekszosc to komentarze typu fajny jestes , mam chec na ciebie itd (w moja strone)

Gość maja99
Po cholere zajety facet tworzy sobie profil na fotce?:O

Gość Anna Bella
przyznaj przed sobą..ze kusiłes los.. W koncu po co fota i gadki z obycmi babami? co ci dało, ze obca npisał ci ze fajny jestes? dowartosciowałes sie? dziecinada.. a straciłes przez to czyjes zaufanie..warto było? moim zdaniem nie

Gość ddfbcvng
jezu to ona sie tylko o komentarze przyczepila i z toba zerwala? :O

Gość fajne imie Jolcia
no ok, a bylo cos od ciebie do tych panien?

a ja was nie rozumiem gadu tez waszym facetom sprawdzacie? poczte tez? bedac z kims nie znaczy ze nie mozna juz z nikim rozmawiac:o odwrotna sytuacja wasi faceci zabraniaja wam rozmawiac z innym facetem przez gadu, czy nawet w realu.. ja bym mojego wysmiala, a wy? to tylko fotka, glupie komentarze, ja tez czasem pisalam bedac z chlopakiem ale czy to powod do klotni? czy to znaczy ze juz wskoczylabym im do lozka?:o nie przesadzajmy

Gość trebi
odpowiedzi z mojej strony tez byly typu dziekuje pieknie za komentarzyk, tez mi sie podobasz itd.

Gość kkkoooch
Wróci , nie przesadzajmy.... Skoro masz czyste sumienie i skasowałeś to wszystko obiecałeś poprawę Jesli ona nie wróci tzn ze albo jest nie madra albo szukała powodu do rozstania

Gość fajne imie Jolcia
no to dziewczyna za ostro zareagowala, ale jak wiadomo kazdy jest inny i inaczej na to patrzy. tez bym sie wkurzyla bo jaki widzisz w tym sens? w ogole jak mozna miec profil na takiej kupie..

dla mnie to tylko glupia zabawa, ocenia sie ludzi po wygladzie ale najsmieszniejsze jest to ze ktos sie burzy, nie raz dostalam wiadomosc ze jestem pojebana, glupia, itp bo komus 9dalam;] dla ludzi to jest chyba drugi swiat, dla mnie to tylko zabawa;)

Gość trebi
najgorsze jest to ze ona mysli ze w gre wchodzily spotkania w realu a ja z nikim sie nie spotykalem...

Gość fajne imie Jolcia
mysle ze to nastolatka, tak? moze jest jeszcze troche niedojrzala

Gość trebi
mam 25 lat, ona zas 24...

Świetny pretekst znalazła:) Taki trendy :) Siądź, pomyśl. I odpowiedz sobie - jaki poważny i mocny był ten związek, że byle drobiazg i... Przyczyna jest inna - jaka? Siądż i pomyśl. Jakim byłeś dla niej facetem, czego oczekiwała, co jej dawałeś itd. Siądź, pomyśl. Naprawdę innej rady nie ma. Znajdź prawdziwą przyczynę.

Gość czeresnia22
Ja tez bym zerwala w takim przypadku. Nie chcialabym byc z facetem, ktory ma profile na fotkach, niefotkach, zajmuje sie ocenianiem innych dziewczyn i podnieca sie komentarzami od innych. Nawaliles i tyle:O

ale przesadzacie kobiety ja mysle ze to nie jest powodem zerwania choc zeby sie usprawiedliwic, podala to jako powod dla mnie to jest bzdura, nie powod

Gość czeresnia22
25lat i profil na fotce?:O Takie cos nie dziwi wsrod 17latkow, ale dorosly facet potrzebuje dowartosciowania sie na takim profilu?

Gość fajne imie Jolcia
lee no to juz dziewczyna powazniejsza powinna byc. moze ma niskie poczucie wartosci. albo rzeczywiscie znalazla se byle pretekst

Gość czeresnia22
portalu

Gość rozumiem ją
sprobuj postawić sie w jej sytuacji a może tez ja trochę zrozumiesz straciła zaufanie, skąd może wiedzieć ze nic miedzy tobą a tymi dziewuchami nie było? tez przez to przechodziłam, musisz ja przekonać ze naprawdę liczy sie tylko ona, na nowo odbudować to co straciłeś przez głupotę

Gość rozumiem ją
dla niektórych to jest zabawa dla niektórych nie i tyle