Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczonaa bezgranicznie

MĄŻ ZRZZĘDA

Polecane posty

Gość zauroczonaa bezgranicznie

Łazi, zrzędzi i wszystkiego się czepia. Że na stole poustawiane nie tak, jak on sobie wyobraża, że buty nie stoją pod sznurek, że rower dziecka ma taki ubłocony błotnik, że pranie wisi krzywo i dlaczego białe z kolorami, to niechlujnie wygląda. Na 2 godziny przed jego przyjściem z pracy ja się zaczynam denerwować i myślę o nim z niechęcią. Co robić? Jak to wytrzymać? Ile to będzie trwało? Kiedyś nie był taki, a teraz jest coraz gorzej!

Gość mi malutka
ustawiać buty równo, a nie jak fleja kazać dziecku umyć błotnik, bo wyrośnie z niego taka fleja jak ty wieszać pranie równo, a nie jak fleja nie wieszać jak fleja białego z kolorami bo to niechlujnie wygląda I będzie lepiej.

Gość widziały gały co brały
:classic_cool:

Gość Element wywrotowy
Moim zdaniem to pewnie jest coś nie tak z seksem:) bo znając siebie też jestem zrzędliwy jak mi brakuje:)

mój mąż pzyjeżdża do do mu na weckendy i też się wszystkiego czeipia że to nie tak ,że coś tam nie zrobione .Ja pracuję na 2 etety i wychowuję 3 dzieci,jest mi czasami ciężko i mam wszystkiego dosyć

Gość boże tacy są najgorsi
nic nie zrobisz ja mojemu mówiłam żeby nie zrzędził, ale nawet jak wszystko byłoby perfekt to i tak będzie zrzędził, taki człowiek, a ty będziesz nieszczęśliwa, więc nie przejmuj się nim albo znajdź innego:-0

z tymi gadzinami juz tak jest gdyby tak była opcja właczania i wyłaczania słuchu:)

Gość trtrtrtrtr
Mój nie zrzędzi ale czasem próbował. Zawsze przy takich próbach, jeśli upewnię się że on na serio ma pretensje, robię mu wykład o tym czym jest w moim odczuciu dom i rodzina, że chcę się czuć dobrze, bezpiecznie, akceptowana, z prawem do bałaganienia, brudzenia itp, że dlatego nie czepiam się jego (i wymieniam czgo mogłabym się czepiać) i że dlatego żądam żeby on się nie czepiał. Jeśli nadal jęczy, to kończę uwagą że jeśli mu się nie podoba, możemy się rozstać. Następnie idę do kawiarni na gorącą czekoladę i na zakupy lub z psami na miły spacer.

Gość kawiarka.
Baby, co sie z wami dzieje ? Czy was wychowano na niewolnice ? Rozpieprz te buty po całym korytarzu i powiedz, żeby poustawiał tak, jak mu sie podoba, bo tez tu mieszka