Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika25

boję się przysięgi malżeńskiej

Polecane posty

Gość anika25

Tzn. boję się, że w trakcie składania przysięgi zacznę płakać(łatwo sie wzruszam), albo (co gorsza) zacznę się śmiać (niekiedy nachodzi człowieka śmiech w najmniej odpowiednich sytuacjach). Nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jakieś sposoby??

ja tez sie bede smiac!:P bo plakac to malo prawdopodobne:P ja sie na pogrzebie potarfie smiac:( nie wiem czemu ale po prostu czuje ze musze sie smiac nie umiem byc powazna:P ale przynajmniej slub bede wspominac swoj z usmiechem na twarzy bo przynajmniej ebdzie smiesznie;)

Gość tabletki na uspokojenie

ale to normalne ze kobiety czesto sie wzruszaja podczas slubu i nikt normalny nie pomysli nic złego o Tobie, bedzie dobrze zobaczysz, tabletek nie bierz ja np po tabletkach jestem senna, pomysl ze to twoj dzien, Wasz dzien bedziesz miaal przy sobie prawie meza i bedzie dobrze, on doda ci otuchy

Gość izzzzzzzzzka
ja też się boję:) śni mi sie ze uciekam,ze wpadam w histeryczny śmiech:) co możlwe bo tak reaguję na stres:/jednym słowem BOJĘ SIĘ

Gość izzzzzzzzzka
boje się też zze zemdleje:)

Gość anika25
tabletki to chyba przesada. U mnie jednak bardziej prawdopodobny jest płacz. Wzruszam się na cudzych ślubach. gula w gardle, załamie mi się głos i tyle będzie z przysięgi. Ale podobno płakanie na ślubie wróży szczęście (oczywiście nie wierzę w przesądy)

Gość izzzzzzzzzka
a ja mam nerwice więc nic nie wiadomo czy np sie nie osune,mdlejąc:)

Gość Sandrunia25
Zobaczysz ze z tego stresu nie bedziesz nawet mysle, czy śmiać sie czy płakać. To jest nie do opisania. Ja jestem wielka placzka, myslalam ze bede ryczala ale o dziwno nie uronilam nawet lezki.

Gość izzzzzzzzzka
tabletek sie tez boje wziaśc bo nie chcę byc otepiona.Czasami na stres reaguję mdłosciami:/ więc najwyżej przed samym slubem wyladuję w wc:/

Gość anika25
zobaczymy jak to będzie. Będę dobrej myśli. A moja znajoma znalazła łatwy sposób - dwa kieliszki wódki :) I nic się dziewczyna nie stresowała. ale ten sposób raczej nie dla mnie.

Gość anika25
no właśnie obawiam się też kłopotów żołądkowych, jak się stresuję zaraz boli mnie brzuch i w ogóle nie jest fajnie...

Gość izzzzzzzzzka
no ja wolę nie pić,bo jeszcze sie osunę gdzies:)

Gość izzzzzzzzzka
w każdym razie pamietaj przed samym ślubem że takie oczucia ma co 2 kobitka wychodząca za maż:) może damy rade:)

Gość kochana nie ma się czym
martwić przynajmniej będzie naturalnie :D Ja się podśmiewałam przysięgając wierność choć kocham mojego męża nad zycie i nigdy nawet nie pomyślałam o zdradzie :D

Ja też się bałam strasznie, ale w momencie przysięgi dziwnym trafem cały stres ze mnie odpłynął. Patrzyliśmy sobie w oczy i mówiliśmy tę przysięgę. Nie widziałam nic dookoła, księdza czy ludzi, tylko pamiętam jego twarz i taki łagodny uśmiech:) To było piękne;) Stres powrócił gdy przyszło do zakładania obrączek;)

Gość irka1212
przed ślubem byłam pewna, że nie obędzie się u mnie bez śmiechu lub płaczu. Na szczęście nic takiego nie miało i nawet się nie stresowałam. Jestem z siebie dumna;))

autorko... :) zapewniam że 95% panien młodych płacze składając przysięgę :) ps. fajna_madchen zrób mi przysługę i pieprznij się rozgrzaną patelnią w ten pusty czerep bo każdym postem mnie wkurzasz swoimi złotymi radami i przemyśleniami :o 🖐️

Gość przeciez tez
anika a kiedy slub ? :)

Gość anika25
Ślub 20 września tego roku. I chyba będę ryczeć. Byliśy ostatnio na ślubie koleżanki i jak ona składała przysięgę, to już miałam łzy w oczach... a co dopiero jak, ja to będę robić?

Gość Tea1980
anika25 ja tak samo mam ślub 20 września i z każdym dniem coraz wieksze nerwy,non stop oglądam dvd z innymi slubami i mówie sobie że nie bedzie tak żle,ja ogólnie bardzo nerwowo reaguje na wszelkie wystąpienia publiczne,czerwienieje jak burak i zaczynam się śmiać( taka chyba reakcja na nerwy)a ostatnio co noc mam okropne sny,heh ja mam dodatkowe nerwy jeszcze przez to że ślub bierzemy w malutkim kościółku gdzie dosłownie oddechy śwoadkow bede chyba czuc na plecach heh ale bedzie dobrze,to NADZ DZIEŃ,trzymam kciuki!!!:)