Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozważna i romantyczna...

Imię dla dużego psa...

Polecane posty

Gość ktoś kto wali w oczy
Puszek :)

Gość Tylko puszek
Im większy pies, tym "mniejsze" imię. Inaczej wyjdzie pretensjonalnie.

Gość efcgbhu
mi się Kajtek przez kogoś już zaproponowany podoba. Pasowałoby uroczo :)

haha widze,ze przypadlo Ci go gusty slowo "duzego" przyznaj sie :P :classic_cool: co ogolnie slychac? :)

ogólnie to wpożo :D w sumie to spać iść miałem iść ale widzę jakaś fajna laska po śmietnikach sie pałęta to zagadam

Agnik hej hej :D:D 5te hahahhaha poczulam sie ... haha dobre to bylo ze smietnikiem :D w sumie racja :P

co ty lallipop tak sama w ciemną noc w śmietniku robiłaś dziewczyno nie wież że w takich miejscach sami gwałciciele siedzą i tylko czekają na jakąś niewiastę dobrze że tam byłem bo nie wiem co by Cię spotkało

Piąte żarty sie dzisiaj Ciebie 3maja co ?:D:D:D:D:D dzieki moj Rycerzu na.. koniu:D:D:D:D:D:D gdyby nie Ty kto wie jaki los by mnie spotkal :D:D:D P.S nie wiem gdzie mieszkasz :D ale w mojej okolicy smietniki okupuja tylko niegrozni pijacy,ktorzy tylko czyhają na 5gr :D:D

Agnik :D hehe i tak oto sie spotkalismy na psim topicu :P Agnik moge Ci zadac pytanie? :D:D

No tak po takich upojnych,dawnych spędzonych nocach ze mną chcesz tylko chusteczki? :classic_cool: Agnik w jakim wieku jestes?:D

a kim to ja jestem żeby chcieć choć odrobinę więcej jak sama kusisz to ja poproszę jeszcze tą twoją talię znaczonych kart :D ciekawe kto następnym razem wygra

5koło to było beszczelne:D:D:D Agnik nie chcialam,a takie z dupy pytanie troche:D dla zaspokojenia wlasnej ciekawosci i przypuszczen :P a ja 20 :classic_cool: a Królewicz na koniu ile ? :P wiosen :classic_cool:

haha:D kusze hmm to kiedy wpadasz odebrac nagrode? :P co do kart to juz mowilam :D mam szczescie i zawsze wygrywam:classic_cool: