Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transcendante.....

praca magisterska-wstęp. proszę o odpowiedz

Polecane posty

Gość transcendante.....

Witam. mam takie pytanie, pisząc wstep do pracy magisterskiej, trzeba po kolei opisac kazdy rozdzial, co sie w nim znajduje, czy wystarczy tak ogolnie poruszyc problem zawarty w dalszej czesci...?Jak to jest u Was..Ja w licencjacie musialam opisywac kazdy rozdzial po kolei: w pierwszym mowa o tym, a w drugim o tym..itd..a Teraz kolezanka mi mowi, ze nigdy o czyms takim nie slyszala, i ze wstep to ogolne wprowadzenie do tematu..wiec jak to ma byc? B. dziekuje za odpowiedzi wszelkie i pomoc:) pozdrawiam i milej nocy

Gość transcendante.....
dzieki za podszywy .tego mi wlasnie brakowalo w tę jakze piękną noc :/ widac dla niektorych to sens zycia i jedyna rozrywka...wspolczuje szerokich horyzontów i zainteresowan:) no nic to, marudna jestem..czy ktos moze mi odpowiedziec?:)

Gość ja własnie skonczyłam
ja własnie skonczyłam pisac:D jutro drukuje. w zyciu nie słysząłam,zeby pisac o poszczegolnych rodziałach we wstepie..... po prostu wprowadzenie ogolne do tematu, dlaczego taki temat itd.

Gość transcendante.....
no, mi jeszczezostały wstepy i zakonczenia i takie obróbki..dzieki za odpowiedz..No to dziwne, bylam przekonana, ze poszczegolne rozdzialy sie opisuje..:)Ale tak wlasnie mialam w licencjackiej pracy, bo babka tak stwierdzila, ze ma byc. Dziekuje i gratuluje skonczenia pisaniaaaa. ja tez chce..juz mam dosc:) bede najszczesliwsza, jak wymecze te wstepy i zakonczenia:)

Gość ja własnie skonczyłam
haha. swietnie Cię rozumiem, bo jak pisąłam tresc, potem badania to leciało z gorki, a jak przyszło mi napisac wstep, zakonczenie to nagle mnie zacmiło:D..prace wykonczeniowe są najgorsze!!!załączniki, bibliografie, spisy tabel...brrr, ale da sie przezyc:)zycze powodzenia:)

Gość transcendante.....
nie dziekuje:) I pozdrawiam. i milej nocy Ci zycze. No niech mnie coś natchnie:P Haha, pewnie zaraz podszyw do tego bedzie;-) Pozdrawiam wszystkich