Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złudzenie_optyczne

eh ale milutki początek dnia...

Polecane posty

Gość tylko facet mógł to napisać

ja lubię sie tak zamęczać tymi myślami moimi :O 11:15- 13:30 na słońcu :D ale się opaliłam, na razie czerwona jestem :D później może na 30 minut jeszcze pójdę :) 🖐️

no nie chciałabym tak o tych jego problemach wszystkim trąbić... mogę Ci jedynie powiedzieć, że ma problem ze sobą, ze swoją psychiką... leczy się psychiatrycznie..

Tak myślałam... Potrzebuje więc kogoś bliskiego, nawet jeśli tego nie mówi, czy nawet wyraźnie odtrąca. Spróbuj się przełamać i odezwij się do niego. Muszę kończyć 🖐️ [trzymam kciuki]

napisałam do niego na gg... nie miał mojego nr już, bo miał format kompa, więc musiałam się przedstawić... jak to zrobiłam, to średnio ale mnie skojarzył albo udawał takiego obojętnego :O dziwne, jak na osobę, która miesiąc temu do mnie dzwoniła dzień w dzień :/ masakra jakaś :O nie śmiałam pytać jak się czuje i czy tabletki pomagają :P ale tak sobie myślę, że tak choroba to tylko taka przykrywka, żeby może mnie odstraszyć :D nie wiem zresztą już sama nic... tzn. jedno wiem... los tego człowieka już mnie nie interesuje :P