Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zygfrydzia

moje małżeństwo jest nietypowe i jakies nienormalne.

Polecane posty

Gość zzygfrfyfyrrytkallaa
czasami on mówi zebym wiesz, wzieła jego peniska -daje znak abym loda zrobiła, pomasowała a ja odmawiam bo mi sie niechce.moze to mój błąd.ale tez sie wsciekam bo minety nie mam

Gość morał z tego takii
rozmawiajcie otwarcie. powiedz szczerze ze chcesz by było fajnie i czego potrzebujesz. nie odmawiaj mu tez nigdy pieszczot bo zawsze bedzie miałwymówke. a seks? nie proponuje ci seksu? są rózne pozycje, na pieska, łyżeczki, na jeźdźca ale jak jestes odwrócona.. to dobre ćwiczenie dla mięsni, spróbuj

widzisz ale tego seksu to specjalnie mi sie niechce. Zaraz sie spinam ze mogę zajsc w ciąże...i zawsze wolałam oralnie.No ale teraz bedziemy nadal próbowac- aby do zapłodnienia doszło. ale masz racje-jak on mnie prosi o dotykanie penisa-nie powinnam odmówic i powinnam rozładowac go.

Ok.dziękuję Ci za normalną rozmowę, bo niektórym mój problem moze sie wydawac prowakacją a ja niestety mam kłopot. Oby było tylko lepiej.Moze się odezwę jutro.Zbaczymy jak sie dzis będzie działo. napewno poprosze go o kolejną próbę zapłodnienia- tak więc bedzie sex:)

Gość morał z tego takii
powodzenia wiec!

Gość nie rokuje to dobrze

Niestety, też byłam w podobnej sytuacji ale już po narodzinach dziecka. Przestaliśmy być dla siebie atrakcyjni. Nie zmieniliśmy się fizycznie tylko mentalnie. Po kilku latach życia obok siebie i zdradzie (obustronnej) stwierdziliśmy, że nie możemy żyć bez siebie, gdyby było inaczej dawno byśmy się rozstali. Teraz seks jest rewelacyjny!

może rzeczywiscie chodzi mu o zapach.... sa takie fajne wkładki Carefree zapachowe, pachna cudwonie, ponosisz z godzinke i naprawde ładnie bedziesz pachnieć :) :D

Jak wygląda sytuacja? Coś wydarzyło przez weekend?