Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezorientowana./.

LACTOVAGINAL co to jest????

Polecane posty

Gość niezorientowana./.

Biorę antybiotyki i chcialąbym się zorientować co to jest za lek.Właściwie to lekarz przepisał mi jeszcze drugi antybiotyk dopochwowo (niby osłonowo przed grzybicą)ale chciałabym się jeszcze zakwasić CO PRAWDA PIJę JOGURTY ALE BOJę SIE ZE TO ZA MAłO. LACTOVAGINAL jest jakiś osłonowy tak?????? Jest doustny czy dopochwowy? Ile kosztuje i czy dostanę go bez recepty??? PROSZę O PODPOWIEDZ

Jest bez recepty, stosuje się go dopochwowo, za 10 kapsułek płaciłam chyba coś koło 23 złotych. Ale jeśli masz już antybiotyk i też dopochwowy to nie stosuj teraz lactovaginalu, bo to bez sensu, cały kwas mlekowy zostanie zabity przez antybiotyk, kup sobie i zacznij używać jak antybiotyki już się skończą. A teraz jedz jogurty i pij dużo wody z cytryną.

Gość hm hmmmmm
a na co jestes chora ze Cie tak leczy doktor na 2 konce dwoma antybiotykami? dziwne

Gość niezorientowana./.
mAM bakterię E-coli w pochwie dostałam Augmentin 1000 wcześniej miałam grzybicę ale została juz wyleczona i dlatego tez dał mi Pimafucin antybiotyk dopochwowo. jem jogurty i po kuracji też bede wcinać A mam jeszcze 3 tabl Floragynu na odbudowanie flory to chyba zastosuję po kuracji bo widze ze ten Lactovaginal to to samo

Gość niezorientowana./.
dzięki za podpowiedzi