Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 28, 2008 :D mama mi kazała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 28, 2008 że co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzieeee Napisano Maj 28, 2008 ? tu??? żary sobie robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 28, 2008 no dobra, my tu gadu gadu a co z moim mężem?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marnie to widzę Napisano Maj 28, 2008 ale próbuj :):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzieeee Napisano Maj 28, 2008 * żarty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 28, 2008 Jakie żarty? To poważna oferta matrymonialna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 28, 2008 Ostatnio własnie tam juz prawie znalazłam, ale nie chciałam mu kupic wina i powiedziała ze się ze mna nie ozeni :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda co nie chciała Niemca 0 Napisano Maj 28, 2008 *powiedział :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach