Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin_L.

Zaszła w ciąże i żąda żebym odszedł od zony /

Polecane posty

Gość usunąc
??? wiesz co oznacza słowo usunąc ? pozbyc sie problemu dla cviebie a zabijasz własne dziecko odejdz od żony bio i tak jej nie kochasz

Gość Marcin_L.
dziecka to jeszcze nawet nie przypomina kobieto :o poza tym ja jej nie kocham a tego dziecka nie chcialem i nie chce. Ona mnie oszukala, bo zgodzila sie na taki układ. Sama tak mowila

Gość biedne pieski
no i miałam rację :o

Gość kawał chuja
resztę buca :O

Gość ja mam odruch wymiotny
Marcin zapamietaj sobie, ze jak sie bierze systematycznie tabletki to nie ma praktycznie szans na zajscie w ciaze. Wrobila Cie po prostu:) nie kochasz zony, bo bys jej inaczej nie zdradzal. Moze nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale jej nie kochasz. Nie miales zadnych wyrzutow patrzac np jak robi Ci loda i wiedzac, ze wczoraj twoj wacek byl w tamtej?

Gość usunąc
pewnie kochasz żonę ? tak? pewnie dziecka nie przypomina ale jest Twoim dzieckiem !!!!

Gość kawał chuja
Dobrze ci tak sukinsynie! Teraz żona cię wypierdoli z domu a ty będziesz płacił alimenty na dzieciaka i będziesz miał zafajdane życie! Nic a nic mi cię nie żal :)

Gość biedne pieski
powiedz o tym żonie i to jak najszybciej...lepiej zeby dowiedziała się od ciebie niż od ''życzliwych''

Gość Marcin_L.
dobra zdradziłem ale nie o to chodzi. Był układ , jasne zasady ktore razem ustaliliśmy ! Ona wiedziala zgadzała sie. Nigdy nie bylo mowy o czyms więcej. Spotykalismy sie tylko i wyłącznie na sex. Oszukała mnie poprostu !!

Gość maja99
Jestes zasranym chujem, wspolczuje zonie:O

no to juz pozamiatane. powiem ci tylko tyle ze najlepiej bezie jak powiesz żonie prawde. najpewniej cię rzuci, a kochanka bedzie szczesliwa.. ale powiem ci jeszcze jedno.... nie wiąż się z tą zdradziecką suką czyli kochanką.. powiedz jej ze owszem będzieesz płacił na dziecko, ale nigdy sie nie ozenisz i po rozwodzie z żoną wyjedizesz za granice sam. zobaczysz... sama usunie tego bachora

Gość usunąc
kochanka oszukała ciebie a Ty żonę !!! gorzej jak świnia a cierpiec bedzie dziecko !!!! powinni cie powiesic na chuja bys dyndał padalcu

..."kupa gowna"... Juz lepiej nic nie pisz skoro tylko to masz do powiedzenia. To nie magiel. Marcin nawazyles piwa i musisz je wypic. Nikt z forum Cie po glowie nie poglaszcze, ale nie czytaj tych wpisow, bo tylko sie zdolujesz. Zalatw to jak Tobie sumienie dyktuje i juz. Powodzenia.

mówie.. pwoiedz kochance ze po rozwodzie z żoną wyjeżdzasz za granice i nie chcesz sie z nią wiazac, bedziesz tylko płacił alimenty zobaczysz, ze sama usunie ciąże, hhahaha, bo nie bedzie jej juz potrzebna

Pewnie gość oczekiwał, że go poklepiemy po ramieniu i powiemy, że wszystko się ułoży. :o Pieprzony kutas z ciebie. Mam nadzieję, że żona wypieprzy cię na zbitą mordę i ułoży sobie życie z normalnym facetem!

Gość sprawa mocno śmierdzi
a poczatku małżeństwa żona miała problemy zdrowotne i szanowny autor przeleciał koleżankę teraz już żona nie ma problemów, ale szanowny autor dalej przelatuje koleżankę rada: kopnąć się w dupę

Gość Bo to taka piękna miłość
no dobra wszystko jestem w stanie zrozumieć, ale jak to zaszła w ciążę?? to oznacza że się nie zabezpieczaliście???? A chyba jestes na tyle dosrosłym facetem żeby wiedzieć że uprawianie seksu bez zabezpieczenia grozi zajściem w ciążę?? Zresztą z zabezp. też :D szkoda mi tej Twojej żony, tyle lat ją oszukiwałeś a teraz w dodatku ta trzecia jest w ciąży....Mówisz ze tamtej nie kochasz, ale żony chyba też za bardzo nie kochasz, bo skoro ją zdradzaleś przez tyle lat... odpowiedź nasuwa się sama. Ja tam nikomu nie życzę źle, ale lepiej żeby obydwie cię zostawiły żebyś mogł przemyśleć pewne sprawy i dorosnąć.

Gość usunąc
Japonka --> bachora ? ??????

Gość a fujjjjjjjj
oszukała? a ty hujuuuuuuuuuuuuuuu zwisajacy to co oszukiwałes tyle lat swoją żone i ty smiesz mówic ze żone kochasz!

Do tej pory myślałeś tylko o sobie, ale żarty się skończyły. Teraz będziesz miał dziecko i zcas pomyśleć o nim. Zrób choć raz coś pożytecznego zafajdany egoisto. I w dodtaku żeby zdradzić żonę bo nie mogła się kochać z powodów zdrowotnych... To już szczyt.

Gość a fujjjjjjjj
usunac powiadasz szkoda że ciebie matka nie wyskrobała byłoby mniej gówna na tym świecie i mniej debili

Gość usunąc
oboje siebie warci marcinek i jego kochanka

Gość szczyppppooor
zamknijcie sie głupie babsztyle Głupia suka nie dotrzymala słowa i to ona skrzywdzila to dziecko bardziej. Baby sa zdradzieckie i oszukańcze, to suki zimne i wyrachowane i tyle ! One nigdy nie trzymaja sie zasad ktore sie ustala. Suki

w sumie japonka ma racje. Powedz kochance tak jak Ci radzi, zobaczysz co zrobi, pewnie nie bedzie juz taka matka polka

...seks. Smeks. To sie kiedys nazywalo "kochac sie" i lepiej by bylo, zeby tak zostalo. Nie byloby takich tlumaczen "ja tylka ja bzykalem". Czas dorosnac, kobieta moze sie zakochac, w kims z kim jej dobrze w lozku. Znikam.

Gość usunąc
dokładnie a fujjjj

A może ona wcale nie jest w ciąży tylko cię wkreca, żebys odszedł od żony?

żona miała kłopoty zdrowotnę, więc samiec musiał się zaspakajać z koleżanką, dlatego kupa gówna, bo z żoną się jest na dobre i na złe w zdrowiu i w chorobie, usprawiedliwiaczu

Gość ewa 35
tak, tak podniecajcie się jeszcze i piszcie :-D a na końcu jakiś frk09, bywalec albo SUBS pomachają Wam ze śmiechem na dobranoc łapiecie się na wszystko

dobra autor sie juz ulotnil, a my wszyscy sie podniecamy:)