Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HELPMEEEEEA

Sesja. Matematyka. Zero wiedzy. Czy zdążę sie nauczyć matmy w 2 tyg

Polecane posty

Gość HELPMEEEEEA

Przyznam- olewałam matme. Nie chodziłam na wykłady.. NIC nie wiem.. mam całki, macierze, granice, logarytmy. Jest szansa sie tego nauczyć i zdac?

2 tygodnie to cala wiecznosc :D takze do roboty i nie mysl o uplywajacym czasie tylko go wykorzystaj

Gość dla chcącego nic trudnego
zabieraj się już teraz do roboty!!! wszystko jest do nauczenia

Gość HELPMEEEEEA
niestety mam teraz mnostwo egzaminów/ zaliczen.. Chce to wszytsko pozaliczac, a matmy uczyc sie w miedzyczasie (np. godzine dziennie). W przyszym tyg mam 5 zaliczen i 3 egzamine (badz co badz zerowe ale jednak). Bardzo sie boje tej matmy.. Zawalilam na calosci. Pocieszcie mnie:( Jestem zielona z matmy i mam ogromne zaleglosci (sama zawinilam.)

Gość jarzebina na zakrecie.
oczywiscie, ze sie nauczysz. siedz 8 godzin dziennie na Kafe, a wiedza sama wskoczy do glowy........proste, nie? :D

Gość luisfigo
w zyciu sie nie nauczysz....

kiedyś oglądałam taki film gdzie facet siłą woli nauczył się wszystkich książe3k świata w ciągu kilku dni więć to prawda! zatem dlaczego ty nie mogłabyś? 🌻 powodzonka, przesyłam całuski

Gość Brahm
buahahahaha :D dwa tygodnie buahahaha :D zdążysz się dwa razy nauczyć i zapomnieć ;)

Gość dla chcącego nic trudnego
dla takiego głupola jak ty godzina może nie wystarczyć ;)

Miałam to samo. Do dziś jestem zerem z matmy, zdałam tylko dzięki temu że pani profesor nie chciała mnie oglądać przez kolejny rok, co musiałaby robić gdybym miała warunek:) Ale omal nie zdzieliła mnie w głowę indeksem, chociaż i to bym zniosła, gdyby było trzeba:) O ile pamiętam, sa w tej matmie rzeczy trudniejsze i łatwiejsze. Powtórz pochodną, calki, jakieś proste logarytmy - to mozesz pamietac jeszcze z liceum, może zdawałaś na maturze? Zrób dobrą ściągę z wzorami albo się naucz... Jak sa zupełnie nowe rzeczy których nie rozumiesz, to najwyżej czegoś nie napiszesz. i pamiętaj pisać wszystko co ci przyjdzie do głowy, nawet gdyby to były same wzory. W ten sposób dostałam 30% :)