Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dramat normalnie masakros

dramat jaki przezywam! licze na wsparcie

Polecane posty

Gość dramat normalnie masakros

bez kitu moze to glupie ale dla mnie wielki problem zawsze mialam problemy z cera ale nie az takie jak teraz ... zaczelam brac tabsy myslalam ze znikna te kingkongi nie zniknely jest ich wiecej ... rzucilam papierosy 2 tygodnie temu ... sa dalej zazywam tabletki cera nova z bratkiem mialo zejsc niccc... mojA cera wariuje raz tlusta a raz sucha ... raz normalna od swieta a kingkongi przechodza z jednego policzka na 2gi zostawiajac plamy masakra mam prosbe znacie jakies kremy przeciw syfom niezbyt wysuszajace do takiej cery ? bo ja juz nie moge poradzic sobie i zele do twarzy ? plis dziewczyny pomozcie bo ja wysiade tutaj pozdrawiam

wybierz sie do lekarza - deramtologa przepisze Ci antybiotyk, to naprawde pomaga. miesieczna kuracja conajmniej,...

Gość a później
5 razy więcej po antybiotyku bo to tylko hamuje na okres przyjmowania antybiotyków!!! ja też tak miałam biorę Diana-35 i syfów już nie mam tyle fakt że pojawiają się np. przed okresem ale jest ich niewiele, jedyny minus to taki że poprawę widać dopiero po paru miesiącach