Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiony4

Interesują się mną brzydkie

Polecane posty

Gość Zdziwiony4

Nie rozumiem tego... bede mowil teraz szczerze, wiec nie zarzcahcie mi, ze jestem zadufany w sobie czy cos :P no ale podono jestesm przystojny, inteligentny, dowcipny, wysoki (tutaj to tez wazne :P), a jak sie mna interesuja to tylko takie sredni albo brzydkie :/ Nie rozumiem tego... dlaczego nigdy znaku nie da jakas ladna tylko jesli juz to takie srednie sie zalecaja...

Gość ten topik juz byl

Gość no bo masz
na pewno jakiś feler dostrzegalny gołym okiem, nie dziw się więc, że chcą cię tylko średnie albo tylko brzydkie. kobieta ładna wyczuje w facecie na odległość detal, który ją odrzuci od przeciętniaka. paniał? :D

"Nie wiem, dlaczego ma to dla mnie aż tak wielkie znaczenie, ale moim zdaniem kobieta musi mieć duży biust,bo z małym wygląda mało kobieco i nieatrakcyjnie... Tylko proszę,nie piszcie że jestem zboczony czy coś w tym rodzaju,bo wystarczy,że ja sam czuję sie przez to ograniczony. Nigdy nie będę potrafił zakochać się w kobiecie z małym biustem. One po prostu nie są w moim typie. Czy ktoś mi wytłumaczy, dlaczego mam takie odczucia?" moim zdaniem ten sam autor

Gość Zdziwiony4
Nie, mi nie przeszkadzaja male piersi :) Jaki feler? Sam nie jestem pewny az tak swojego wygladu, ale slysze, ze jestem przystojny lub slodki, wiec nie wiem ;P

Gość paola-la
bo te ladne tez czekaja na znak zainteresowania z Twojej strony:) kobiety chca byc zdobywane,a te brzydkie boja sie,ze nikt sie nimi nie zainteresuje i same przejmuja incjatywe,co wychodzi im tylko na dobre,bo zazwyczaj one nie maja problemu z samotnoscia..

z pierwszej wypowiedzi "nie zarzcahcie mi, ze jestem zadufany w sobie czy cos" z drugiej "nie piszcie że jestem zboczony czy coś" ta sama osoba

Gość oj ojoj
nie martw sie ja mam tak z facetami albo za starzy albo okropni

Gość Zdziwiony4
Tez o tym myslalem. Nieraz patrza sie na mnie ladne, ale zazwyczaj tylko te srednie robia jakies bardziej stanowcze kroki :P I juz sam nie wiem co jest ze mna nie tak :P

Gość jak dla mnie słodki
facet to gej :)

Gość Zdziwiony4
Co? Ja o zadnych piersiach nie pisalem na pewno :/ nawe w tamten temat nie wchodzilem. No wlasnie ta slodkosc to tez mnie troche rozwala :O nie wiem na czym to polega :D

Gość oj ojoj
to se coś poderwij co się tobie podoba a nie czekasz na gotowe a gotowe to se te co są w desperacji

Gość tak szczerze
ty chyba ocipiales,ze ladna laska bedzie robic pierwsze kroki w twoim kierunku..ona sie opedza od srednich facetow,a ma sie starac o jakiegos "chyba ladnego"...nie zartuj i bierz inicjatywe we wlasne rece

Gość Zdziwiony4
Ja np. nie jestem na tyle odwazny zeby podrywac kazda, ktora mi sie podoba. Potrzebne mi jest nawiazanie jakiejs wiezi. Ja tez lubie byc dostrzezony, to wzmaga moja pewnosc siebie :P

Gość jak dla mnie słodki
mówi się, że facet powinien być ciut ładniejszy od diabła. Mnie osobiście uroda mało obchodzi i juz wiele razy się przkonałam, że to co pięknie opakowane, puste w środku. Wolę mieć o czym porozmawiać niż na co popatrzeć...

Gość Zdziwiony4
Sugerujesz, ze jestem pusty w srodku? :P

Gość jak dla mnie słodki
a nie uważasz, że problem masz dość płytki?? Podoba Ci się ładna, poderwij ładną, a nie miej pretensji, że kobieta mniej atrakcyjna wg Ciebie sie Tobą interesuje. Zresztą uroda - rzecz względna.

Gość słuchaj 4
nie przyszło Ci do głowy, że to całe blablanie jesteś slodki, miły, sympatyczny, przystojny, i cały ten zwykle bleblany zgiełk jest wymianą uprzejmości i niewiele może mieć wspólnego z rzeczywistością?

Gość Zdziwiony4
No dobra, to jestem brzydki w takim razie ;D wmawiali mi :(

wole miec ladna dziewczyne przynajmniej jest na co popatrzec a co z tego ze inteligentna jak szpetna

Gość Ja jestem srednia
ale nie zainteresowalabym sie Toba, bo jestes plytki :D

Gość Zdziwiony4
Po czym to poznalas? ;)

Gość tak to juz jest....
bo tymi ładnymi to interesuja sie faceci i one nie musza nic robić, za to te mniej ładne biora sprawy w swoje rece i "daja znaki" albo wrecz same zagaduja🖐️

Gość Ja jestem srednia
Po tym, co napisales :) ani slowa o walorach innych niz fizyczne i pochwala wlasnej atrakcyjnosci :) a moze te mniej ladne byly inteligentne ;)

Gość cso ci sie pomylilo srednia
chcialas powiedziec ze te mniej ładne były tak inteligentne ze na niego leciały?

Gość Zdziwiony4
Napisalem, ze jestem inteligentny ;p Ale dobra, widze, ze macie mnie za jakiegos pustego lalusia, wiec chyba nie warto gadac :/

Gość jak dla mnie słodki
wiesz... mi też mówią, żem ładna, ale osobiście uważam siebie za bardzo przeciętną i nigdy nie przekreślałam faceta dlatego, że nie zwalał mnie z nóg na dzień dobry i nie wyglądał jak johnny depp. Poza tym naukowcy już dawno dowiedli, iż atrakcyjnośc partnera oceniamy po zapachu... W pewnym wieku patrzy się głównie na wgląd. Stąd tyle rozwodów w późniejszych latach, bo ile można na kogoś patrzeć i nie mieć o czym gadać ;) Stawiam, że masz 20-parę lat...

Ja tez jestem interesujaca,a czasem podrywaja mnie wrecz potwory!!!i ja ich nie rozumiem,ze sie nie wstydza,prawic mi komplementy i wrecz probowac sie ze mna umowic!mam pecha,bo albo starsi sie mna interesuja,albo rozwodnicy,albo przecietniacy:( Ci bardziej atrakcyjni,ktorzy sa w moim guscie spogladaja ukradkiem i tyle,a ja na pewno pierwsza inicjatyywy nie podejme,bo jestem niesmiala,czesto uwazana przez to za wyniosla moze to odstrasza,nie mam pojecia