Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Imię Nieznane

Problemy w ubikacji!!!

Polecane posty

Gość wszyscy są do dupy
a jakie to niespodzianki?

W urzędzie. Chodzą stare babska z zagrzybiałymi bobrami, których nie kosiły od 72 i potem cały kibel we włochach. Fuuuuuuuj!!!

Aaaaaa...skoro pipke to kobieta :classic_cool: i to zmienia postać rzeczy, bo myslałam ze jakiś facet mówi o tym jak jest w damskim WC Ale skoro mowa o urzędzie, to fakt - zbyt duże skupisko ludzi i częste korzystanie z tego przybytku sa powodem takiego stanu :o

Gość u mnie w pracy to samo
a wyobraz sobie że po nich musza sprzatać sprzataczki :/ masakra, i potem ludzie mówią że z jakiej racji sprzataczka ma zarabiać 3000 zł,wez posprzataj po takich niechlujach.... żenada tym bardziej że to babska kształcone a tak niedbałe flejtuchy

Gość facet z bagien
Ale temat na erotyk. Buahahahahaha ;) :P :P

A u mnie jest 6 kobitek do 1 WC i jest bardzo czysto, pachnąco i przyjemnie :)🌼 A warunki takie, że nawet sex byłby przyjemny :classic_cool:

Gość Kasss23
yhm ... szczerze wspolczuje!!.. ale chyba nie bardzo masz na to wplywu... przeciez nie bedziesz stasc przy wejsciu i mowic o tym kazdej .. ale naprawde.. okropnosc!!.. w sumie sama nie mam lepiej... tylko ze u mnie prakttycznie zostawiaja zuurzyte tampony.;] ( nie w koszu) czesto sa tez w kiblu..:/ehh...