Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ETERNA

Nienawidze swojego ciala

Polecane posty

Gość ETERNA

Nienawidze swojego ciala! Ten cholerny cellulitis! Te grube rece, biodra! Pragne operacji! Nienawidze swojego brzydkiego ciala!

Gość ETERNA
Najchetniej bym wziela garsc tabletek i... Po co na swiecie takie brzydkie storzenie jak ja?

Gość ETERNA
Myslisz,ze sie nie odchudzam? waze 56kg przy wzroscie 164cm. Nienawidze tych kilogramow! Powinnam zrzucic 10 kg ale nie daje rady. Po ostatnim odchudzaniu przybylo mi 6kg! :(

Gość ETERNA
Dla mnie to dramat. TYmbardziej,ze mam ten cellulit. Walcze z nim i co? Wciaz przegrywam! Co ja mam do cholery zrobic?

Gość ETERNA
Ile czasu musze poswiecic na cwiczenia by wygladac jak czlowiek? Pytam powanie! Mam ogromny cellulitis..cwiczenia ale jakie? Na grube rece..ciezarki? Ale jak cwiczyc? Blagam... pomozcie desperatce!

Kup sobie takie czasopismo SHAPE, tam są fajne ćwiczenia, a potem do dzieła. Podstawa to systematyczność.

Gość ETERNA
dzieki MagdalenaX Ty pewnie jestes wysportowana dziewczyna bez kompleksow. Tez bede taka...za jakis czas!:)

Gość dominkowa
i ty mowisz ze to beznadzieja . JA cale zycie nie nawidze swoje cialo. Mam przez to problemy z facetami z sexem. Ze wszyskim i nie warze 56 kilo tylko 74 na 160 co prubuje zeszczuplec dostaje zalamania. nie nawidze lustra..mieszkam z chlopakiem a nawet nago przejsc kolo niego nei moge.

Nie jestem super wysportowaną osobą, ale raczej w normie. Ostatnio też postanowiłam się trochę poprawić i zaczęłam ćwiczyć stąd orientuję się w temacie.

zależy jaki stopień masz tego cellulitu.. mały można zwalczyć tylko ćwiczeniami i masażami.. większy wymaga pomocy medycyny..

Gość ETERNA
Przyznaje,ze mam naprawde duuzy cllulit. Widac go nawet gdy nie sciskam dlonmi skory. Mam go wszedzie..udach, łydkach, pupie, brzchu a nawet ramionach. :(

Gość widzisz Eterna
Ty masz tylko nadwagę - którą możesz zrzucić. A jeśli nie jest ona skutkiem jakiejś choroby to możesz uważać się za szczęściarę. Cellulitis? Jest wiele produktów które pomogą troszkę załagodzić to jak to wygląda a poza tym nawet największe piekności tego świata mają pomarańczową skórkę. Wiem, że to głupie co napiszę ale to co masz jest niczym biorąc pod uwagę to co spotyka innych. Pomyśl o dziewczynach cierpiących na hirsutyzm, łuszczycę, te co tracą nieodwracalnie włosy z powodu choroby. To są rzeczy nad którymi nie możesz panować :( Głowa do góry! :) Tym bardziej że nie masz znaczącej nadwagi i przy odrobinie wysiłku możesz stracić kilka kilo.

Gość ETERNA
Dziekuje za slowa otuchy. Slyszalyscie moze o tych plastrach na cellulit? Mam prace siedzaca..mnostwo obowiazkow w domu - dlatego tak bardzo sie lamie.poprostu brakuje mi czasu na cwiczenia.

O to chodzi. Są takie \"mankamenty\" urody, na które nie mamy wpływu i żadne cuda świata nie pomogą. Nadwaga to coś co można zmienić, na co masz wpływ, wystarczy tylko chcieć.

Gość ale ona nie ma nadwagi

Eterna, myslę, że i tak nie masz nic do stracenia, więc warto spróbować powalczyć z tym cellulitem (na ile się da. ja jestem ultra szczupła a od tabsów regularnie mi cellulit wyłazi - dlatego cały czas, regulanie z nim walczę). zapisz się na basen, kup jakieś mazidła, masażery (ja mam odchył na tle masażerów chyba :P mam już 3 albo 4 i używam na zmianę, dziś kupiłam następny.. te takie proste, z rossmana, zande wynalazki na baterie etc, ale gromadzę je i gromadzę.. :O ), pilinguj, masuj, uklepuj, spalaj tłuszcz, dużo pij, ogranicz syfaiste jedzenie.. coś to da na pewno

Gość nocotyy
ja mam 168 io waze 70

i to jest dla Ciebie dużo ?? :O nawet nie wiesz jak ja bym chciała tyle ważyc ! mam 161 cm a ważę 46 kg :O tragedia :O nie dosc ze jestem mała to jeszcze wyglądam jak szkielet

Gość ja waże
65 przy 175 kilo , może nie jest to dużo ale ważę więcej niż kilka lat temu o jakieś 10 kilo i dla mnie to problem , mam cellulit , rozstępy i wstretne ciało z którym nie robię nic , nie ma drugiego takiego lenia jak ja wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość ETERNA
Kazdy ma w sobie cos czego nie lubi. Chcialabym wazyc te 46kg i nie miec oporow by zalozyc dopasowana bluzeczke.. Wciaz ponawiam pytanie odnosnie tych plastrow zwalczajacych cellulit. Jest to dla mnie bardzo istotne, gdyz bedac w pracy nie rozmyslalbym o swoim cellulicie - bo plaserki by o nim myslaly!:)