Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżoler z osiedla

Na jaką furke najlepiej wyrwać małolatę na dysce

Polecane posty

Gość kocham Was bardzo
i każdy mężczyzna

Gość Zbyszek z Nądni
A ja wyrywam na autobus komunikacji miejskiej.

kochanko ja myślałem że ty jesteś girl :o Na autobus też się da :P Lepiej na tramwaj Podchodzi panna na dysce do kolesia -Czym przyjechałeś? -"Piątką" -Nooo zajebiście Tańczą, oczywiście buzi buzi, potem dupci w toalecie w końcu koleś stwierdza że bierze lachona na chatę :classic_cool: Wychodzą z dyski i idą w kierunku przystanku: -Kochanie gdzie idziemy -Na przystanek -Jak to mówiłeś że przyjechałeś BMKą "piątką" -Przyjechałem "piątką"....tramwajem "piątką" :o

Gość kocham Was bardzo
Maniek - ja jestem super girl

Odbiegając od tematu furki a wracając do Sheratona to polecam ! sprwdzone und potwierdzone :classic_cool:🖐️ W niedzielę odbywaja się tam tzw. lunche trwają od 12 do 17 - koszt ok 120 zł/os. ale siadasz o tej 12 i jesz co chcesz i ile chcesz do 17 począwszy od przystawek, poprzez dania obiadowe w róznych wariantach i róznych kuchni, mięsa, owoce morza itp. itd. skonczywszy na wypasionych deserach + napoje Wszystko chodzisz i sam sobie nabierasz co chcesz i le chcesz - typu stołów szwdzkich :) Radzę na poczatek po troszku brac, bo do 17 mozna spuchnąc od jedzenia :D:classic_cool: aha...fajna atmosfera i delikatna natrojowa muzyka :)

No dres raczej odpada, ale dobry thisert czy polóweczka owszem, w końcu to jest przedpołudniem lunch;) Uważam że na romantyczny i uroczusty dzień ze swoja ukochaną/ukochanym to jest bardzo fajna sprawa :) Manius jak przeliczysz na koperty będzie jeszcze więcej :classic_cool:

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin Aby moje marzenie sie spelnilo wysylam wam go ... Caluski..