Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukierkowa

kiedy wasze dzieci zaczęły raczkować?a kiedy stawać przy meblach?

Polecane posty

raczkować jak miala cos chyba z 9 miesiecy a stawać w lozeczku wczesniej jak miala 8 miesiecy. w 8 miesiacu zaczela siedzieć siadać i wstawac :) a chodzenie nadal cwiczy... jeszcze tak do konca sama nie chodzi.

Luśka raczkuje od 6,5 m.ż., pełzała od 5,5 m.ż. Za wstawanie się zabiera teraz, o zgrozo. Tzn. pierwsze podrygi :) Natomiast siedzenie jej nie idzie zupełnie. Taki oryginał :)

moja juz siedzi sama i to bardzo ladnie, od czasu jak skonczyla 6 miesiecy...jeszcze nie siada sama i nie raczkuje, ale chce wstawac i sama to robi, jak chwyci sie rąk albo czegos stabilnego, ma bardzo silne nozki:) nozki tez zaczyna juz podwijac pod brzuszek, chyba do raczkowania:)

aha, pełza tez juz, ale do przodu tylko...a jak stoi z podtrzymaniem to stawia nozki w tył:D tez oryginał:)

moja Zosia niedlugo skonczy 10mc, siada ladnie sama niezaleznie od tego w jakiej akurat jest pozycji, a usiadla sama jak miala 8mc, teraz od 2 tyg staje w kojcu; odkad dokonala tego odkrycia jakim jest stawanie robi to caly czas, czesto przytrzymuje sie tylko jedna raczka:) pelza od dawna ale do raczkowania sie nie pali, potrafi ale woli stawac... ten typ tak ma:)

Gość MaMani a jak tam twoje
zdrówko i jak maleństwo ???! Dobrze sie czujesz ? Pewnie nie możesz sie juz doczekac porodu co?! 🌻

a dziekuje moje zdrowie jak narazie ok z maluszkiem tez podobno wszystko jest dobrze. jeszcze dzis sie dowiem wszystkiego doklądnie na wizycie :) A to racja że już nie moge się doczekac... odliczam już dni a tu jeszcze tyle zostalo :D:D

Gość MaMani a jak tam twoje
trzymaj sie ! 🖐️

Moja córka w ogóle nie raczkowała, z siedzenia przeszła od razu do chodzenia. A chodzić zaczęła jak miała 1O miesięcy.

Moj mały sam zaczął siedziec kiedy miał 5 m-cy, zaczkować pod koniec 6 a teraz ma 10 m-cy i juz chodzi :d jestem z niego dumna :D

Moj mały sam zaczął siedziec kiedy miał 5 m-cy, zaczkować pod koniec 6 a teraz ma 10 m-cy i juz chodzi :d jestem z niego dumna :D