Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale wy baby głupie jesteście

ej wy głupie baby

Polecane posty

nic tylko kosmetyki, a jak z jakąś pogadać to tylko "aczkolwiek" co drugie słowo LOL

ok, sama jestem baba ale i tak sporo moich kolezanek to straszne tępaki. celowo uzywają niektórych słów , zeby sie wydawało, ze są mądrzejsze.. załoosne...

Gość emilqa
ojj skad ja to znam................... nie ma teraz z kim pogadac................. szczerze prawidziwe

a jak chcesz pogadać z taką na jakiś poważniejszy temat to nie pogadasz, najwyzej o kosmetykach moze ci coś powiedzieć ;/ oczywiscie znam tez madre osoby, ale niestety mam wiele kolezanek których ambicje przyrównać można do wiaderka gruzu :/ zadnych ksiażek, zadnych gazet typu focus, tylko twisty i moda i kosmetyki, ciuszki, koraliki...

Gość nom zgadzam sie
żałosne jest używanie tego słowa LOL i od razu myślą, że to jest takie sweet och i ach :o normalnie żal!!

Gość pokja
zebys zobaczyl laski w mojej szkole...czasem sie zastanawiam czemu ja taka nie jestem :P chyba jestem za spokojna...ale jak czasem widze ze na kazdej lekcji nakladaja kolejna warstwe pudru i tuszu do rzęs zal mi sie ich robi...

facetów tez takich znam ale mniej. większosc chłopaków ma jakieś hobby, jakas ideologię, cos czytali, coś widzieli..

Gość malwinka_16

Gość Moje Anioły
ale czemu tak generalizujesz??Co jest złego w "celowym używaniu niektórych słów' ?? jeśli znają ich znaczenie i pasują owe słowa do kontekstu całaj wypowiedzi to chyba nic sie nie dzieje złego??

Gość malwinka_16
gościu ale ty głupi jesteś ale z ciebie lol lol? :/

a LOL to z przyzwyczajenia ;) wybacz;) nie wiem skad mi się przyplątało... kurcze piszę to bo dziś spotkałam koleżankę i chcioałam z nią porozmawiać, nie widziałam jej chyba od 4 lat .. i miałam wrazenie, ze rozmawiam z kimś ograniczonym.. :/

Gość pokja
ale wiesz to swoją drogą bardzo dziwne skoro to widac ze faceci wola własnie takie puste dziewczyny

a jesli chodzi o "celowe" to mówie o koleżance, która specjalnie szuka w słowniku takich słów , nawet nie zna ich znaczenia , używa ich tylko po to aby zabłysnąć. wiem, sama mi mówiła, prosiła o pomoc w wyszukiwaniu kiedy u niej byłam. ostatnio się uparła na pejoratywny :P

Gość pokja
hehe albo jak ciągle sie słyszy ZALLLL :/ nawet lol przezyje ale tago żal to juz nie:P

Gość Moje Anioły
ciekawe czy wie co znaczy pejoratywny :D

oj głupie głupie :P sam mam jedną koleżanką - tzw. krejzolkę, ładna dziewucha, szczupła wysoka blondynka, tylko zawartośc mózgu konweniuje z kolorem paznokci :( po prostu zatrzymała się na etapie gimnazjalistki, chociaz ma 23 lata :O ciągle coś sprawdza w komórce, używa setki afektonimów :O nie czyta książek, prasy, nie ogląda TV, a w necie tylko siedzi na Naszej-Klasie albo Pudelku, w pokoju na ścianie wisi olbrzymi plakat Paris Hilton :O jej idolki, której biografie zna na pamięć... i w tym roku na wakacjach wychodzi za mąż...

Gość tak szczerze
pejoratywny 1. «mający ujemny odcień lub znaczenie» 2. «o sufiksach: nadający wyrazowi odcień ujemny» • pejoratywnie • pejoratywność a co to znaczy ujemy odcien?? przyznam szczerze,ze to trudne i malo uzywane slowo... ale rzeczywiscie tez mialam taka kolezanke..ona w sumie cos wiedziala i nie byla ograniczona zakupami i kosmetykami,ale na sile chciala zgrywac bardziej inteligentna niz inni...tylko po co??

Ja LOL to rozumiem ale nie wiem co znaczy "xD"