Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalny facet26

Dlaczego dziewczyny, kobiety lecą na kase??

Polecane posty

Gość normalny facet26

Czy są jeszcze kobiety dla ktorych liczy sie cos wiecej??

Gość Ile jeszcze zalożycie
podobnych topików?! :O

bo jak nie ma miłości to przynajmniej kasa jest potrzebna a jak jest miłosć to kasa się nie liczy

Gość a to nie wiedziałeś/aś
bo jesteś pusty jak dzban i widzisz wszystko tylko koło siebie poczytaj sobie ten topik to będzie wiedział http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3755182 tepolu, myślisz, że nam sie to podoba, bycie dziwkami, waszymi utrzymankami, ja jak widze faceta w dobrym samochodzie to najchętniej bym mu przyjebała z pistoletu i wywaliła jego ciało w krzaki, a sama pojechała dalej, bowięszkośc z was na te auta nie zaśługuje, bo to wasze matki często sie starają, ze macie lepsze wykształcenie, bo wasi tatusiowie często interesują sie wami dopiero wtedy gdy macie jedynki.

Gość tak to jest......
bo w Polsce ogolnie mowiac jest raczej biednie i trudno o dobra prace a kobiety chca wygodnie życ. Swietnie wiedza jak jest ciezko dobrze zarabiac a marza im sie te wszystkie ładne rzeczy wiszace w galeriach handlowych, wiedza tez ze same nie maja odpowiedniego potancjału by dobrze zarabiac wiec niektore szukaja kogos kto bedzie robil na ich wymysły🖐️

Gość tak to jest
malolaty w polsce to zdziry ,dopiero kobieta po 30 stce mysli logicznie i wie co jest wazne w azyciu !!

Gość wolałabym....
lepiej mieć troszkę biedniejszego męża, który będzie wierny, szanował i kochał szczerze....niż bogatego, który nie szanuje, bije kobiety, zdradza.....

Gość kolo jeden
są tylko my raczej sie nimi nie interesujemy albo olewamy cholera nie wiem jak to jest ale tak jest teraz to weim bo miałem cudowną dziewczyne ale zgłupiałem i zostawiłem ją dla wypacykowanej pindy, którą uważałem za cud no i kumple zazdrościli takiej laski okazała sie nic nie wartą pustą lalą lecącą na kase do mojej kochanej dziewczyny o cudownym sercu już nie mam powrotu, nie chce mnie znać , chodze po ścianach z żalu i ze złości na własną głupote, jak mogłem tak zrobić niewiem do dziś