Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna Z

Ilu mieliscie partnerow seksualnych?

Polecane posty

Gość aaa ja
a ja mam 14 lat i miałam 50 ciu partnerów jak bede w waszym wieku (o ile wczesniej nie zdechne na aids) to dociagne do 1000 to moje marzenie

Gość panna Z
a teraz z innej beczki? Ile chorób wenerycznych złapaliście? Ja mam na razie tylko kilka: Kiłłę Aids Wirusowe zaplaenie wątroby typu C i jakieś krostki na odbycie i na cipie

Gość Jabłko Antonówka
Kazdy przezywał swoje przygody w rózny sposób u jednych były to długoletnie zwiazki ,u innych jednorazowe przygody reakcja faceta zalezy tez właśnie od tego w jakich okolicznościach sie z kimś spało

Gość panna Z
ej swinio nie podszywaj sie...

Gość dokładnieee
kobieta która miała powyżej 5 to zwykła szmata i kurwa, która rozdaje na prawo i lewo, albo jest niewyżytą nimfomanką i ma zryty mózg :o... Sorry ale taka prawda.

Gość panna Z
a facet ktory codziennie bzyka inna to co?wielki gwiazdor i casanova?ja chociaz bylam w jakichs zwiazkach a ze sie balam angazowac to i sie facetow nazbieralo..

Gość mialam 10 mam 26 lat
LOL. ja nie planowalam 10. chcialam miec jednego i na zawsze. wyszlo inaczej. coz... tez mnie jakos to nie cieszy, ale przeciez czasu nie cofne. gdybym od razu trafila na mojego obecnego, to bylby 1 i tylko 1 :) a tych, co sie excytuja, ze panienka ktora spala z wieloma kolesiami to dajka, serrrrdecznie pozdrawiam.

Gość 21 lat...17 facetow

Gość 23 lata i 1 facet od 3 lat

Gość 21 lat...17 facetow

Gość Jabłko Antonówka
dokładnieee a jezeli ta przykładowa kobieta ma 30 lat i z każdym z tych 5 facetów była w zwiazku 2 lata???to tez jest qrwą????? przestań bo to jest smieszne:P:P

Gość bułeczka pszenna
W moim przypadku nie było żadnej reakcji. :) O tym, że sypiałam z poprzednim to było widadomo. No bo jakby nie było bylismy razem te 4 lata i slub planowalismy więc naturalna kolej rzeczy, że się kochaliśmy. Spytał mnie tylko (obecny) czy był ktos poza Exem. Odpowiedziałm zgodnie z prawdą, że nie. I na tym koniec. Nigdy więcej do sprawy nie wracalismy. Moja przyjaciółka z wiekszym doświadczeniem i nieprawdopodobnym pechem do facetów spotykała się kiedyś z jednym warszawiakiem, który sypial z nia raz na miesiąc. Przy rozstaniu przynał się, że brzydził się jej dotykac bo miała przed nim 7 facetów. A jest dziewczyna w moim wieku. Ale to dupek był. :O

Gość nika 1x
no to mozecie sie posmiac mam 40 lat jeden facet od 23 lat ten sam i na nim mam azmiar poprzestac i dodam tylko jeszcze ze nie zaluje

Gość mialam 10 mam 26 lat
nika, a co w tym smiesznego? ja tam bym tak chciala :)

Gość Jabłko Antonówka
nika 1x posmiac?? ja ci gratuluję i ciesze sie ze jest ci dobrze ,jezeli jest bo skoro nie załujesz to pewnie jest,godne pozazdroszczenia!!!

Gość panna Z
Widocznie trafilas na odpowiedniego..tez bym wkoncu chciala..

Gość a terrraz ja
Ile miałam partnerów seksualnych? O Jestem dziewicą, mam 22 lata (rocznikowo). Poczekamy z moim Kochaniem, z seksem, do ślubu:)

Gość jestem tarocistą ale nie wróżę
bardziej byłoby wskazane jakbyś żałosna dziewico, miała po ślubie zero, jak jak znam życie będzie minimum czech

Gość jestem tarocistą ale nie wróżę
tzn poślubie do końca jeden, a będzie bez liku

Gość dokładnieee
Jabłko Antonówka - tak jest kurwą :D i do tego przegrała życie po ma 30 lat i jeszcze nieułożone zycie...

Gość a terrraz ja
Żałosny to ty jesteś, totalny ignorancie!

Gość panna Z
prosze mi topiku nie zasmiecac..pytalam o ilosc partnerow i wiek a nie wasze opinie na temat kto sie puszcza a kto bedzie..

Gość 29 lat... i jednego partnera..
właśnie się wyprowadził... po 5 latach związku... do dzieciatej mężatki, starszej o 5 lat (on nie znosi dzieci)... ...zaraziłam się od niego grzybicą i HPV :/ a na dodatek on był również jedynym facetem, z ktorym się całowałam... dodam, że nie jestem głupia ani brzydka... może dlatego faceci tak przede mną wieją :/

Gość średnio dwóch na rok
od 19 do 27 uzbierało się 18

Gość średnio dwóch na rok
i nigdy niczym się nie zaraziłam żeby nie było

29 lat... i jednego partnera.. trzeba bylo korzystac z zycia a nie najlepsze lata spedzac z palantem

Gość na czarno się nie przyznam
zero :D a lat mam 20 :)