Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojoojo

temat stary ja świat

Polecane posty

Gość ojojojojoojo

Potrzebuje się czymś zająć, poszłam w odstawkę i co najgorsze bez słowa wyjaśnienia. Tak po prostu. Nie chce dzwonić, pisać bardziej się pogrążać i robić z siebie idiotke. Faceci, kobiety potrafią być okrutni, przynajmniej skończyć mogliby z klasą. Nie wiem co by robić żeby się nie dobić.

Gość ojojojojoojo
dziwi mnie to tym bardziej, że jak był seks, to zawsze kończył z klasą. Klasycznie tryskał na czoło. A tu taki numer wywinął. :( Jak zaufać facetom?

Gość z klasą to znaczy jak
szczerze :O co ma powiedzieć??? Zauroczenie minęło a miłość nie przyszła??? Jak poznałem Cię lepiej to przestałaś mi się podobać??? Moja ex bije Cię na głowę, do pięt jej nie dorastasz??? Czy JAK????????

Gość ojojojojoojo
"nie musisz połykać, bo z tobą zrywam" czy jakoś tak :(

Gość trzeba było go olać
Dosłownie :D

Gość ojojojojoojo
szczerze: Zauroczenie minęło a miłość nie przyszła??? Jak poznałem Cię lepiej to przestałaś mi się podobać??? Moja ex bije Cię na głowę, do pięt jej nie dorastasz??? To byłoby lepsze niż brak słów. Jak nic nie mówi to zostaje złudzenie, że jednak coś z tego będzie. Nawet spierdalaj jest lepsze bo rozczarowanie i ból szybciej mija.

Gość długo z nim byłaś
Pewnie masz racje :(( Ja bym zapytała... Każdemu należy się wyjaśnienie.. A co do tego rozstanie/sposobu to pokazał gość ze jest dupkiem :O Emocjonalnym zerem i tchórzem a kto by chciał z takim być??

Gość ojojojojoojo
ponad rok on nawet nie powiedział, że nie chce ze mną być najzwyczajniej w świecie: - nie chciał się spotkać - nie odpisywał na esy - przez telefon rozmawialiśmy tylko na tematy, które musimy ...

Gość ojojojojoojo
dobije się i zadzwonię do niego zapytam dlaczego

Gość jaka jest zasada
napisz jak poszło..

Gość ojojojojoojo
no i co? Powiedział że woli szczuplejsze a ja jestem za gruba. Czy tylko ja widzę, że jestem kobieca a nie gruba?

Gość długo z nim byłaś
No to przegiął troszkę :o Raczej nie sądzę ze mu się fizycznie od podobałaś :O To jakiś baran :O Za jakiś czas podziękujesz mu że dał Ci wolność Jest wielu wspaniałych, normalnych,,,,,,..... facetów :) Pokaż mu na co Cię stać :P Powodzenia :)

Gość ojojojojoojo
niestety, to nie był podszyw :(

Gość co za dupek
:O