Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko5555

przypomnial sobie po 3 miesiacach

Polecane posty

Gość sloneczko5555

moj ex przypomnial sobie o mnie po trzech miesiacach i chce sie spotkac pod pozorem oddania mi kilku nalezacych do mnie rzeczy, ktore zostaly w jego mieszkaniu. nie jestem gotowa, choc z drugiej strony chcialabym go zobaczyc. co ja mam zrobic?

Gość sloneczko5555
help! po co byli kontaktuja sie z bylymi?

Gość vdcbxfbfb
a chcialabys zeby do Ciebie wrocil?

Gość sloneczko5555
nie chyba nie chcialabym. po prostu dziwi mnie to, ze po 3 miesiacach nieodzywania sie znow sie odezwal! baran!

Gość jestem tarocistą ale nie wróżę
bo ruchać im się chce a nie żadnej głupiej pod ręką

Gość sloneczko5555
tak, owszem, bylam dobra w lozku :-P tylko ze on dokladnie wie, ze ex -seks moze sobie uprawiac z kimkolwiek innym, ale nie mna!

Gość oni zawsz wracają
mni nie dziwi, że się odezwał. Nie ma co bzykać, wiosna na dworze, ptaszki śpiewają, kwiatki kwitną, pszczółki zapylają...

Gość jestem tarocistą ale nie wróżę
* a niema

Gość sdgsdgsdg
jesli nie chcesz by wracal to napisz ze nie potrzebujesz tych rzeczy i nara...tylko zeby potem nie bylo placzu, ze tesknisz i jednak go chcesz z powrotem.

Gość sloneczko5555
no wlasnie jestem w rozterce- nie mowie, ze chce, by wrocil, ale jednak uczucia jeszcze gdzies tam sie tla. moze powinnam sie tylko spotkac pogadac.

Gość oni zawsz wracają
chcesz się spotkać i tyle. Oczu nam nie mydlij. Kochasz go nadal i chłoptaś kiwnie palcem, a Ty polecisz. Nie szukaj usprawiedliwienia dla własnej głupoty. I tak będziesz przez niego płakać...

Gość fgsdgg
ale pamietaj, ze jak sie z nim spotkasz to prawdopodobnie wszystko w Tobie odzyje...

Gość sloneczko5555
sama nie wiem, czy chce sie spotkac, bo wlasnie nie chce, by wszystko odzylo i nie chce byc na kazde jego skinienie.

Gość oni zawsz wracają
jakbyś nie chciała, to byś się nie zastanawiała... Oczywiście czekasz podświadomie na wpisy tych, które wróciły i są szczęśliwe. Chcesz wierzyć, że i Wam może się ułożyć... My baby to jednak głupie jesteśmy...

Gość sloneczko5555
on prawdopodobnie nie jest wart moch lez, najrozsadniej byloby to pofakac! niestety jestem glupia jak but! powinnam mu powiedziec, zeby spadal na drzewo!

Gość sloneczko5555
oni zawsze wracaja- jest dokladnie tak jak napisalas. i rzeczywiscie my babay jestesmy glupie. musze sie z tym przespac a potem postanowic. powinnam olac drania.

Gość afadfsdgfa
ale zaraz zaraz, nikt nie powiedzial, ze zawsze jest tak, ze facet wraca i znow jest zle, czasem jest tez lepiej niz bylo ;) idz sie spotkac, bo czuje ze kochasz....

Gość sloneczko5555
nie, ja nie moge do niego wrocic, bo wiem, ze on sie nie zmieni! a ja zasluguje na wiecej! sral go pies! ale ciagle nie wiem, czy sie nie spotkac. glupia baba jestem i tyle!

Gość oni zawsz wracają
Kochana z jakiegoś powodu on jest byłym, a jeśli to była jego decyzja - nie myśl, że nagle szaleńczo pokochał. Tylko o seks chodzi. Wie, że jeszcze tli się w Tobie iskierka uczucia i będzie atakował. Dostanie co chce i pewnie odejdzie, bo powie, że jednak nie może z Tobą być - czyt. na horyzoncie pojawi się inna. Bądź dumna z samej siebie i olej go.

Gość heremelegilda 24
wiesz co, spotkaj sie z nim tylko nie od razu, napisz mu ze spoko tylko jak on zaproponuje termin, to ty powiedz ze akurat ci niepasuje, ze dopiero w przyszlym tyg. bedziesz miala troche czasu. i nie bedzie ze jestes na juz a sie spotkasz bo tego chcesz:)

Gość sloneczko5555
wlasnie to byla glownie jego decyzja. masz calkowita racje. nie mam pojecia czego on oczekuje. prawdopodobnie rzeczywiscie seksu. palant.

Gość sloneczko5555
o nozki sie nie boj- ja nie z takich co od razu z facetem do lozka ida, nawet z bylym i on doskonale o tym wie!