Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezorientowana585

Jedwab do włosów

Polecane posty

Gość niezorientowana585

czy mozna go kupic w zwyczajnym kosmetycznym sklepie??uzywa ktos??jesli tak,to jakie są efekty,jaka cena i z jakiej firmy najlepiej kupic??z gory dziekuje za odp.

Malutka buteleczka kosztuje ok 5 zł. Ja kupuję jedwab firmy Farouk. Widziałam i u fryzjera i na allegro ale w normalnej drogerii też.

Gość niezorientowana585
i efekt jest juz po pierwszym nałozeniu na wlosy??

Gość niezorientowana585
poza tym mam ciemne włosy,czy to ich nie rozjasni??

Gość pyskaaaaaaczz
Kudrde,czemu ma rozjasnic ?!To tylko jedwab.

Gość niezorientowana585
czytałam na innym forum i jedna kobieta się zaliła,ze jej rozjasniło,dlatego pytam

jest tu gdzieś temat kobitki poszą na nim coś o zniszczonych włosach, albo o prostowaniu i z tego co widziałam są tam opinie, że po dłuższym używaniu jedwabiu efekt wcale nie jest już taki super. Włosy się podobno niszczą i puszą. Ale ja nie używałam, natomisat wiem, że są dostępne na allegro albo w drogerii superpharm czy jakoś tak:P

jedwab do włosów jest rewelacyjny, gdyby nie on nie miałabym tak długich włosów jakie udało mi sie zapuścić.Mam włosy gęste ale koszmarni cienkie.Plączą się i łamią. Dzięki temu specyfikowi nie narzekam. Mogę je bez problemu rozczesywać.Wiem, patrząc na koleżanki, że doskonały efekt jest także po zastosowaniu jedwabiu przez osoby z suchymi, kręconymi włosami. Są one po nim błyszczące, skręt jest piękny i wyglądają zdrowo. Ja włosy tlenię, nie są suche jak kiedyś, nie łamią się i ładnie błyszczą. Stosuję jedwab po każdym myciu już od dwóch lat.Efekt jest widoczny po pierwszy zastosowaniu. Cudownie pachnie:)Polecam