Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCY PROSZE

POMOCY PROSZE

Polecane posty

Gość POMOCY PROSZE

mam problem z moja dziewczyna... ja mam lat 22 ona 17 wiem ze to spora roznica ale jestesmy ze soba juz 5 lat.. Marta byla zawsze spokojna ulozona dziewczyna, najlepsza srednia w klasie, ladna, porzadna, normlanie dziewczyna zloto :) nie mieszkamy niestety razem - ona z rodzicami a ja wynajmnuje z bratem mieszkanie:)) ale mam problem,.. ostatnio na gg marta ma clay czas opis: poszlam se przykurac itp;/ popytalem kilku osob i twierdza ze ona pali marichuane;/.. nie wiem co mam zrobic nie chce zeby sie stoczyla bo ma naprawde duzy potencjal, jest bardzo madra ladna, nie wiem co jej odbija powinna byc coraz powazniejsza z wiekiem a ona jakby dziczeje:| pomocy, co mam zrobic???:(

Gość heremelegilda 24
człowieku marihuane chyba karzdy juz palil, to nie koniec swiata, nie umrze od tego, znudzi sie jej to

Gość paplik
wychlastać z liścia po twarzy :)

Gość NIE KAZDY
.JA NIE!!

Gość POMOCY PROSZE
ale ona strasznie szybko sie wciaga w takie rzeczy, raz gdy miala 15 lat to wypila z kolezanka nalewke i potem przez miesiac caly czas chozila pic, w konuc powiedzialem temu dosc i cos, otworzylem jej rodzicom oczy na sytuacje;/.. wprowadzila sie do mnie, mialem na nia oko i uspokoila sie

Gość to wy jesteście razem
odkąd ona miała 12 lat a ty 17??????????????????????????????????????????

Gość heremelegilda 24
moze robi te opisy dla sciemy? ale to chore w zwiazku od 12 roku zycia, ona sie wyszalec musi

Gość gość
08kzvsRldWmASXVXffL6iJrL