Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goracalinia

przegrane zycie ?czy wymysl

Polecane posty

wpadlam dzis do lazienki a tam moj facet myje swojego siusiaka w zlewie bylam w szoku gdyz robil to przed wyjsciem do pracy czy sa tu faceci ktorzy robia tak samo? czy jest mozliwe ze mnie zdradza ?czy to poprostu normalne zachowanie.Boje sie o swoje zycie gdyz to juz 3 zwiazek boje sie ze znow jednegodnia zostane sama.Prosze o odpowiedz tylko osoby ktore przegraly milosc i znaja i jakim bolu pisze. w zasadzie wszystko wyglada dobrze,nigdy nie wychodzi za pozno do pracy nie spoznia sie -razem wszedzie jezdzimy komorka lezy jawnie nie ma dziwnych zachowan,ale jakos to mnie dzis zastanowilo Mam strasznie zawalony dzien plakac mi sie chce nic juz mnie nie cieszy nie mam sily ratowac kolejnego zwiazku,znow proba,a wszystko konczy sie i tak zle...czy wmawiam sobie z doswiadczenia to?czy moze urojenia strach?...boje sie.

Gość jadzka ze stolni
moze zawsze myje jak sie wysiusia moj tak robi , lubi miec czystego :)

Gość kazdy facet myje
zaganiacza przed sexem, na pewno puka jakas sekretareczke;)

to juz chyba nie lek przed zdrada i pukaniem sekretarki,ale jestem po rozwodzie i tak trudno zranionej kobiecie ulozyc sobie zycie,a jak zaufam w pelni nachodza mnie mysli czy to nie za piekne...gdyz kazdy moj zwiazek konczyl sie na tym samym.pozdrawiam

Ten temat to jakiś żart. Można sobie marudzić ze ktoś jest brudny, ale że jest czysty??