Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala92

wczoraj chcieliśmy rozpoczac współzycie ale....

Polecane posty

Gość Ala92

jestem z chłopakiem 7 miesiecy, wczoraj zamieżaliśmy rozpocząc wspólzycie ale nie wyszło :( Mianowicie moj chłopak nie mógł włorzyć mi penisa do środka :( on twierdzi, że to dlatego, że nie bylam wyluzowana, ale ja bylam.... dalisym spokoj, sprubujemy kiedy indziej, ale jesli znow sie nie uda to co:( Boje sie :( Czy ja sie nie nadaje do seksu czy co:(

Gość Ala92
23

Gość Ala92
To był podszyw , mam 16 layt i byl to moj 1 raz. A co mają ksiązki do sexu ? Uczenie sie uczeniem ale ja umiem pogodzic chlopaka z nauka

Gość Ala92
Nie mogl wlozyc to zrobilam mu laske, ale potem to naprawde odrobilam wszystkie lekcje

Pozdrawiam podszywaczy :D Jesteście boscy.... :D A co do Ciebie... Nie zrozumiałaś aluzji.... Naprawdę polecam książki......Pozdrawiam :)

co się przejmujesz, jak dopiero zaczynacie to musicie poznać swoje ciała :) a przy następnym razie go nakieruj i niech do cholery będzie delikatny.... może ci najpierw zrobić minetkę, dzieki temu cipka ci się troche rozluxni :D jesli to nie prowokacja :O

Gość Ala92
to niestety nie prowokacja :( Ja uważam że bylam wyluzowana, nie wiem dlaczego tak sie stało, poprostu nie chcialo wejsc. Teraz sie dołuje :( O co chodzilo z tymi ksiązkami ?

Gość co to znaczyyyy
zrobić minetkę ?

Gość ludzie nie wierzę
w wieku 16 lat? dziecko, czy ty wiesz, że od tego można zajść w ciążę? napisz jak się zabezpieczasz? tabletki hormonalne? czy co? nie wpuszczaj między nogi faceta bez prezerwatywy, bo możesz załapać chorobę weneryczną, hiv lub grzybicę czy rzęsistka :O na ile jesteś gotowa do założenia rodziny w rzie wpadki? masz szanse na pracę?

Gość Ala92
Nie panikuj :o przeciez mam juz 16 lat, wiem ze od tego sie zachodzi w ciąze dżizas :o Prezerwatyw używamy

Gość ludzie nie wierzę
a jaki TY używasz środek antykoncepcyjny? bo sama prezerwatywa to marna antykoncepcja :O

Gość Ala92
no jak to marny ?? Ja nie biore tabletek ani nic, moj chlopak zaklada prezerwatywe ....

Gość Ala92
a poza tym jeszcze do tego nie doszlo

Gość ludzie nie wierzę
no jeżeli już musi rozkładać nogi to niech się zabezpiecza! sama prezerwatywa to bardzo marna ochrona przed ciążą i doświadczone kobiety to wiedzą. Każdy ginekolog jej powie, że to marne zabezpieczenie. Poza tym dobry ginekolog pomoże dobrać odpowiednią do wieku antykoncepcję. Ciekawe czy autorka w ogóle wie co to ginekolog i czy w ogóle była u ginekologa zanim zdecydowała się na rozwarcie ud :O

a moze to on nie byl wyluzowany i jemu opadl z przejecia i dlatego nie mogl dzialac??? a bolalo cie cokolwiek??

ood 4 lat uzywam prezerwatywy i jakos dziecka sie jeszcze nie dorobilam prezerwatywa jest skuteczna jezeli umie sie z nia obchodzic i nie uzywa takich ze stacji benzynowych za 3 zl najlepiej dobrane tabletki nie zminimalizuja skutkow ubocznych ktos kto proponuje jej tabletki w wieku 16 lat musi byc naprawde niespelna rozumu

nie mógł włóżyć bo miał za miekkiego, i przedwczesny wytrysk, takim spermiakom, po wytrysku opada, wiem bo też byłem spermiakiem. Amen.