Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna co pyta hihi

jak zaintrygowac faceta?

Polecane posty

co bardziej intryguje facetow, jesli na gg pisze w opisie gdzie jestem, co robie, albo chociaz wtedy gdy ide na impreze czy cos, czy jak nie mam nici on nie ma pojecia co sie ze mna dzieje. dodam ze nie chodzi mi o mojego faceta tylko ot takiego co mi sie podoba. i dlatego oprocz gg moze macie jakies inn sposoby na zaintrygowanie go?

prosze powzne odp":D

up

Daj jakiś mądry i niejednoznaczny opis, np. czyjś cytat, który dałby mu do myślenia.

hmm np jaki? poza tym, miedzy nami nie ma jakiesj chemii itd... ale moze faktycznie. no a np jak chodze na imprezy to dawac to w opsiie, by wiedzial ze sie dobrze bawie, czy nigdy nie pisac bo wtedy nie bedzie wiedzial kiedy sie bawie a kiedy nie? czy to dziecinnie i glupio pisac ze sie imprezuje?;/

Gość na moje oko
najlepiej daj taki ,, chodz pobawimy sie w chlusta Twoj ch** moje usta"

Gość ejbisi
Wiesz co, takie opisy co mówią ze szczególami co robisz są głupie i dziecinne "Zzz.. słodko śpię" "Robię kupę" itp... :P Ale dawaj jednak jakieś opisy żeby koleś miał o co zagadać, np. link do śmiesznego filmiku albo cos - jak mu zalezy to zagada na ten temat. A jak nic nie bedziesz miała to nie bedzie mial pretekstu zagadac.

heh mam pomysl: musi to wiec byc cos w miare kontrowersyjnego :D niekoniecznie prawdziwego itd :D macie jakies pomysly? :D:D:D