Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna 0007

Spójrzcie... Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Dziewczyna 0007
A ja się niedal łudzę... koszmar :-( Pokaże mu tą ankietę... ehh

Gość oczywiście że NIE

Gość dngfn
dopiero po 2,5 roku powiedzialam mu ze go kochasz?/ co co wy robiliscie przez ten czas? i po co z nim tyle byles skoro go nie kochalas?

Gość dngfn
jeden komp. dziewczyna 007 to twoja dziewczyna hahahaha. zartuje adam, wiem ze masz zonke ;)

Gość Dziewczyna 0007
No to dziwny związek jest, generalnie niewiele romzmawialiśmy o uczuciach co nie znaczy, że wcześniej go nie kochałam... Zdecydowałam się mu to powiedzieć, i nie usłyszałam wzajemnie :(

Gość dngfn
myslsiz ze jak powiesz kocham cie to facet musi od razu: ja ciebie tez? ja mylse ze ten zwiazek jest nie tka nie dlatego ze on nie powiedzial ze cie kocha ale ze przez tyle czasu-3 lata!!!!!!!!!!! nie gadaliscie o uzuciach? nie wiesz nic poza tym ze jestes wazna kobieta? :O sorry ale popieprzone to troche

Gość dsfs
to samo co Myrevin :o 🖐️

Gość Dziewczyna 0007
Tak to bardzo popieprzone, on wie, że ja bym chciała to usłyszeć, ale nie mówi tego.., być może jest najzwyczajniej szczery. A dla mnie to oznacza, że skoro przez 3 lata mnie nie pokochał, to nie ma szans żeby i poźniej pokochał. Nie będę się zagłęcbiać w jego popieprzoną psychikę, po prostu potrzebuje mocnego ciosę, żeby wreszcie do mnie dotarło, że szkoda mojego czasu, energii i angażowania uczuć w kogoś kto gra na zwłokę. Najwyrażiej mu wygodnie ze mną... ale nic poza tym ...

Gość Dziewczyna 0007
Może odświeżcie stronę...

niektorzy ludzie maja problem z wypowiedzeniem \"tego\" slowa:) probuja je zastepowac innymi,ale to chyba gesty swiadcza o uczuciu, nie slowa?

Gość cxvxc
a gdyby powiedzial TAK po 2 tygodniach znajomosci, to byscie byly przekonane, ze on ją kocha :/ Naprawde liczy sie dla Was slowa a nie czyny?

Gość cxvxc
i sama autorka tez bylaby pewnie przekonana, ze facet jest zakochany i nie zadawalby glupich pytan

Gość *** w rajtuzach