Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikolaj zareczyciel

TAK CHCE SIE OSWIADCZYC

Polecane posty

Gość mikolaj zareczyciel

NAPISZCZIE co o tym sadzice Chce poprosic dziewcyzne, zeby pomogla mi czegos szukac. Juz dawno udalem, ze zgubilem dyplom ukonczenia studiow. Chce udac, ze juz go szukalem, zawalic caly pokoj papierami i rzeczami a pod jedna sterte wlozyc pierscionek. Nakamere laptopa nagrac -czy wjdziesz za mnie. kiedy znadzie go w tej kupie pociagne za koniec wstazki do ktorej bedzie przywiazany a ktory bedzie blisko mnie. tak zeby trzymac go w rece ale zeby juz sie zorientowala. wtedy wybiec z pokoju i przyslac jej smsa zeby otworzyla plik. kiedy otwoprzy i uslyszy wjesc do pokoju na kolanach z pierscionkiem i kiedy powie ze tak ma juz czekac taksowka podstawiona i zawiezc nas na romantyczny weekend

Gość a myslałam ze
przez wejściem rakieta kosmiczna ma czekać i na księżyc was zabrać:P nic nie zrozumiałam.

najgorsze oswiadczyny w zyciu :P jak tak zrobisz pewnie to nie beda ostatnie oswiadczyny dziewczyny przez innych facetów :o

Gość fajniejest
a mi sie podoba, ale przyznam zakrecone;) zycze powodzenia!!! hm tylko tak sobie mysle, zebys w tym balaganie nie zgubil pierscionka;)

Gość dokładnieee
a nie lepiej uklęknąć podczas romantyzneej kolacji i poprosić ją o rękę?

sznurki, kamerki, papiery, aktorskie zagrywki w tanim stylu :P - taki mały cyrk dla dwojga :D

Gość jakub vv
a ja oswiadczylem sie tak. w swoim mieszkaniu ktore bylo jeszcze puste -tylko deski podlogowe wlaczylem 5 wiatrakow i na podlodze polozylem pierze rozprute z kilkunastu poduszek. kiedy je wlaczylem unosilo sie wszedzie. puscilem romantyczna muzyke a na srodku pomieszczenia postawilem przezroczysta mise, w ktorej plywal pierscionek. wszytsko bylo wieczorem , pokoj oswietlalo pare lampek . misa z woda byla oswietlona a na podlodze buiale platki roz i roze pojedyncze porozrzucane. dziewczyna byla tak zachwycona, ze zadzwonila po rodzicow, zeby im pokazac.

Gość mikolaj zareczyciel
ja chce z humorem a nie romantycznie. Wiem co zrobie, Ona ma balagan w torebce. Wpuszcze jej pierscionek do torebki z karteczka przwywiazana -czy wyjdziesz za mnie. Ciekawe kiedy sie zorientuje. Tak zrobie - co myslicie?

no mnie się żaden z opisanych sposobów nie podoba, bo więcej w tym reżyserii, aktorstwa niż czegokolwiek innego. Ale wszystko jest kwestią gustu

Gość kaktusek3
tandetna to jest wlasnie restauracja!!! oklepane na maxa, zero pomyslu.Ten dzien warto zapamietac , wiec niech bedzie inaczej....

Gość oglądanie mody na sukces
czkawką ci się odbija, ten idiota Torn, włożył pierścionek do jedzenia i gość o mało nie wykorkował, jak mu pierścionek Brook, utkwił w gardle, puknij się w tą pustą mózgownicę, przygłupie

mikołaj zaręczyciel - lepiej nie, bo istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że ona ten pierścionek po prostu gdzieś wywali ze śmieciami :P

Gość ooooooch zycie
Jejku ale jesteście niemili!!! ;-) Autorze chwała Ci za to, że się starasz i jeśli uważasz że to się Twojej lubej spodoba to zrób tak jak pisałeś (na pewno tego nie zapomni) Restauracja to dopiero oklepane!!!! mi Twój pomysł się podoba chociaż tego pierwszego chyba nie do końca zrozumiałam, ale co tam.. :-) mi mój mąż oświadczył się spadając ze spadochronem, do którego miał przyczepioną wielką płachtę a na niej napis KOCHAM! Myślałam że dostanę zawału, strasznie się bałam o niego, bo skakał 1 raz a tak w ogóle to ma lęk wysokości... myślałam, że go zabiję :-) ale kocham nad życie

sądzę że po takich zaręczynach jak w pierwszym poście na miejscu dziewczyny uciekłbym gdzie pieprz rośnie, zmienił nazwisko i fryzurę, na przystojnego bruneta

A ja wolałabym żeby Mój Ukochany zrobił to w jakiejś eleganckiej restauracji. Wieczór, za oknem śnieg, w tle cicha muzyka. On w eleganckim garniturze, ja w pięknej kreacji od Diora :) I wtedy wyjmuje pierścionek i klęka przede mną. A potem kończymy wieczór na jedwabnej pościeli. Ja tylko w Channel no5 i pierścionku z diamentem od niego, on nie zdejmuje garnitur i zaczyna mnie całować - niżej i niżej :D... :p Oklepane - być może... Aleee jakkk mnie cos takiego rajcujjje :D A tak w sumie każdy pomysł z zaręczynami jest fajny byleby kończył się tak samo jak moja fantazja (namiętny seks przez całą noc :P)