Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena ditrich

jak stosowac antidral??

Polecane posty

Gość marlena ditrich

witam wiem ze napewno istnieje taki temat ale nie mogę znalec:\\ prosze o pomoc jak stosowac antidral bo wlasnie zakupilam. wlasnie posmarowalam sie i teraz tak: moge stosowasc inny antyperspirant rano?? tzn normalni emoge stosowac dezodorant a antidral il erazy w ciagu tygodnia??

Gość ano tak
Ja stosuję 2 razy w tygodniu na noc, a poza tym normalny dezodorant taki ,jaki lubię.

Gość łojejej
Smaruj się na noc, załóż stara piżame bo strasznie odbarwia, rano po prostu to umyj. Nie musisz używać innego antyperspirantu bo po co? Chyba tylko dla zapachu. Aha, nie stosuj antidralu na wygoloną skórą bądź podrażnioną, bo bedzie swędzieć. No i poczekaj aż wyschnie, potem na łóż piżamę. Możesz stosowac 1, 2 razy w tygodniu. Ja nie stosuje regularnie, raz na jakiś czas kiedy nie moge się pojawić spocona.

Gość Kajuś84
Hej, ja stosuje antidral codziennie , potem czekam 2 minutki az wyschnie i uzywam normalnego dezodorantu. Robie tak od ponad roku i juz sie nei pocę:) a kiedys mailam z tym STRASZNY kłopot. polecam antdral!(ahh i jeszcze vichy 48h tez jets ok )

Gość łojejej
ale po co uzywasz jesczew normalnego dezodorantu? nie rozumiem

Gość a ile kosztuje antidral
???

Gość łojejej
ok 15 zł

Gość stail
ja kupiłam antidral za 25 zł ;/ a tak wgl, to czy to się musi tak lepić? i jeszcze jedno pytanie. jak posmaruję sobie na noc pachy i umyję się rano, czy antidral będzie działać nadal? proszę o odp

Gość incei
tak, będzie działał. Ja używam antidralu już z jakiś rok. Na początku codziennie na noc się nim smarowałam. Teraz wystarcza mi, że raz na około dwa tygodnie go użyję i nie mam problemów z żadnymi mokrymi śladami pod pachami.

Gość stail
w takim razie rewelacja, mam nadzieję że na mnie też podziała