Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gandolphino

poema wierszowany na cześć

Polecane posty

Gość gandolphino

jestem wielkim poetą podobam się kobietom kto mi nie wierzy w słowo niechaj pisze na nowo

Gość gandolphino
W glorii i chwale taplam sie w kale:classic_cool:

jestem piekna kobieta podobam sie facetom kto mi nie wierzy na slowo niechaj pisze na nowo :P

Gość gandolphino
Z gracja i szykiem Obciagam z polykiem :classic_cool:

romantyk kit wciska na forum i wkoorwia tym do oporu kogo romantyk wpieerdala niechaj tu wpisze sie zaraz :P

Gość oda do tylka luski milagros
O tyłku Luśki ty jesteś jak zdrowie ile cię trzeba pukać ten tylko sie dowie kto cię stracił. Dziś grubość twą w całej ozdobie widzę i opisuję bo tęsknię po tobie. Luśko co jasnej bronisz kafeterii i w każdym poście świecisz ty,co lud kafeterii ochraniasz swoim dużym tyłkiem jak mnie znów do pukania przywróciłaś chyłkiem. I znów mogę ku twemu tyłkowi iść i za wrócone pukanko podziękować adminowi. :classic_cool:🖐️

ach ten młody romantyczek zjadł na obiad dżemu słoiczek włosy masłem usmarował i dziewczyny na lep polował :P

Marta ! Nie wkurzaj ty mnie niewiasto Bo rozgniotę ci na główce ciasto Martuś ! pamietasz co napisałaś mi na e-maila ? Przecież wiesz w jakim celu piszę a więc o co sie rozchodzi kochanie

Gość Zdołowany Z
up up up do góry wierszujmy pod chmury o wszystkich romansach miłosnych niuansach