Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poprostu wkurzam sie

Wkurza mnie, ze facet poświęca wiecej czasu na hobby niz na mnie

Polecane posty

w sytuacji (gdzie rozumiem calkowicie ) autorki bym chyba zwariowała hehe wolalabym zapalonego informatyka, pasjonata ksiazek czy cco tam moze byc jeszcze niz to..

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
pasja pasją...pasje partnera trzeba uszanować albo szukać sobie podnóżka anie partnera...ale z drugiej strony olać połówkę w urodziny to już przesada...gruba.

** ** ** ** ** *** *** *** *** - ale przyznasz, że do neiktórych facetów, niezależnie od pasji, o rodzinach należałoby trąbić zaraz po poprzednich, zeby nie zapomnieli? :)

Gość Poprostu wkurzam sie
Jezus hellish jest cos gorszego ??? To ja nie chce wiedziec co:D

no widzisz.. a ja nie :P moj brat jestonfrmatykiem ,moj chlopak wsyzsko umie zrobic na kompie sama duzo robie przy kompie milo z kims dzielic pasje ale nie mozna zapraszac na silee kogos ns proby moj byly pasjonowal sie w ksiazkach starych molam sluchac raz drugi, jak czyta wiersze mi..ale jakza 5 razem gadal mize w ksiazkach ukryta jest prawda to mialamdosc

Poprostu wkurzam sie - tylko ci mówię ;). może pogadaj z tym swoim (wielkimi literami, rzecz jasna) i spróbujcie wypracować jakiś sensowny kompromis. a jeśli sie okaże, że jedno chce, drugie nie bardzo, to może warto się zastanowić, czy warto to ciągnąć? wiesz, do tanga trzeba dwojga :)

przerabane macie dziewczyny. rozumiem miec pasje ale katowac nimi innych to przesada. ja sie interesuje pasjami partnera ale z umiarem. bez przesady - to jego pasje nie moje :)

Gość bum bum bum bum bu
ahhhaa helll teeel juuu