Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poprostu wkurzam sie

Wkurza mnie, ze facet poświęca wiecej czasu na hobby niz na mnie

Polecane posty

Moj facet gra i spiewa w kapeli oczywiscie w cudzysłowie bo od tego uszy puchną :o Grindcore bodajże sie to zanywa czy coś w ten deseń. Noo dosłownie wycie dzikich świń a nie muzyka. Najgorsze ze On ciągle lata na te proby :o A ja jestem mniej wazna !!! Szlag mnie trafia, chyba postawie mu ultimatum !!! Albo dziekie świenie albo ja :o

haha znam ten typ muyki, moj chlopak slucha. masakra wiem co czujesz.................... dla mnie jest to nie do wytrzymania nawet jak pzy mnie puszcza :o

on nigdy nie zrezygnuje z tego typu muzyki, jedynie moze ci poswieci wiecej czasu ile ma lat?

noo On nie słucha tylko wykonuje to dziadostwo jeszcze sie nazywa artysta buhaha:/ Normalnie masakra :/ To jest okropne słuchac sie nie da a On tylko by latał na te proby :/

21 ma lat

Gość Emyu
nigdy nie wygrasz z jego pasja a co najwyzej moze kopnac Cie w dupe. EOT. W sumie dobrze zrobi.

no rewelacja dokładnie, ale jak On woli se iśc pograć niz ze mna gdzies to sorry, jeszcze chce mnie zmuszac do sluchania na zwo zeby miuszy odpadly i sie wkurza ze mi sie nie podoba JEGO muzyka jego kapela

nie wiecieco to grindcore to sie nie wypowiadajcie ze "powinnismy wspierac ":o dlugo jestecie razem ? jak sie jego kapela nazywa?:P mój ma 26 lat, ja ostatni o mialam wlasnie zalamke przez to

masters of ..cos tam czy jakoś tak... jestesmy 2 lata razem ale początkowo sadzilam ze teraz jakze mna jest to bedzie mi poswiecal wiecej czasu i ze mu to przejdzie ale nic :o Jest gorzej jeszcze .... nawet w moje urodziny sie zmył o 18 na probe !!!!!

Arafacia - ja wiem bardzo dobrze :O co więcej, zgadzam się z wpisem powyżej - kobieta nie jest PRZED pasją, tylko ZA - jeśli to rzeczywiście pasja. poza tym, chłopak mlody jest, ma zapał i niech go wykorzystuje, ale podejście takie, jak piszesz (nie podoba ci sie JEGO muzyka) jest co najwyżej dziecinne i w gruncie rzeczy żałosne, a mówienie "jestem artystą" tym bardziej

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
dzizas...jak można nie wspierać faceta i kazać wybierać między nim a hobby? nie żebyście miały latać z nim na każda próbę, ale choćby nie utrudniać realizacji planów. radzę postawić ultimatum...facet kopnie Cię w tyłek i znajdzie normalną

no ale on nawet w moje urodziny poszedł na probe no litości !!!

zreszta powinnas mu powiedziec ze nie zyczysz sobie zeby Cie zmuszał do chodzenia na próby.. ja tamna szczescie slysze moze raz na 2 tygodnie przezminute... najczesciej sama wylaczam.. :P mnie tylko zastanawia fakt ze jak on lubi sluchac muzyki na full to jak bedziemy miec dzieci, bedzie im to puszczal na dobranoc ? :o

to trzeba było go ustawić za te urodziny i już...i to mu to powiedzieć a nie nam na kafe...jesteś dziecinna :/

a poza tym posłuchajcie sobie tego :( Wycie dzikich świń to łagodne okreslenie,

moj mezczyzna tez ma pasje i to w nim cenie choc czasem malo czasu mi poswieca. dodatkowo jest blizniakiem zodiakalnym wiec tych pasji jest sporo. mimo wszystko kiedy moge to uczestnicze w jego zainteresowaniach a na pewno staram sie zrozumiec :) niewazne co jest jego pasja wazne ze ja ma :) wolalabys zeby chlal piwo i przysypial przed telewizorem? zreszta najfajniejsze jest to, ze ja tez jestem jego pasja :) i tak w koncu to ja wygrywam :) a wy nie macie swoich pasji? kazdy potrzebuje miec cos swojego inaczej znudzilibysmy sie soba :(

opieprzanie nic nie da , gdyby dawało to bym tutaj nie pisała Kobieto chyba logiczne. Teraz siedze sama bo jego oczywiscie nie ma, wiec postanowilam tu napisac

a tu Arafacia masz rację z tym wymaganiem to przesada. a chłopu kupisz na gwiazdkę słuchawki na wi-fi i se będzie słuchał ile będzie chciał nie maltretując otoczenia

hellishbloodystorm - haj:D tez mam takiego tylko ze moj ma fioła na punkcie samochodow:D cały dzien potrafi siedziec i klepac zderzak:Dale chociaz on robi w zyciu cos co sprawia mu przyjemnosc i to sie liczy:)

Poprostu wkurzam sie - niech zgadnę. ty słuchasz kompletnie czego innego i wolałabyś, żeby twój facet słuchał NORMALNEJ (w twoim mniemaniu) muzyki, czyli np. takiej jakiej ty słuchasz. czyli koło się zamyka. ludzie sa różni. nie chesz łązić na próby, to nie łaź. słuchać nie chcesz - daj mu słuchawki pod choinkę. a jeśli ON nie rozumie, że niekoneicznie kazdy zjadacz chleba uwielbia grind tak jak on (artysta, phie :D:D:D) to ON ma problem, nie ty :)

jak cię chłop olał w urodziny i się nie poczuwa do winy to niech turla dropsa, a ty poszukaj lepszego.