Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony anioł

Napisałam wiersz, co o nim myślicie? Szczerze

Polecane posty

Gość początkującypolonista
no przeciez poprawiłem gdzieś na początku na \"rozumiem\" przepraszam za roztargnienie nawet polonista czasem walnie byka :) a jak pisze w niku jestem początkującym polonistą i na akademi nie uczę

no złośliwośc losu skąd mi te m tak wlazło:o chyba czas iśc spać dzisiaj i lepiej wypracowania zostawie w spokoju

Gość crejzilup
hallo nie idzcie spac jestesci chyba ostatnimi ludzmi na kafeterii:((

Gość hush
"początkującypolonista rozumię - przepraszam ale pisze i sprawdzam wypracowania 3 klasistów " nie ma sprostowania na "rozumiem", dodałeś jedynie literę "z". Ja jestem polonistką i redaktorką. TAKIE błędy są niedpouszczalne. RozumieM problemy z deklinacją, czasem nie jest jasne, czy z danym czasownikiem użyć biernika czy dopełniacza, ale takie cos to zgroza. Włos mi dęba stanął i opaść nie chce.

Gość crejzilup
hello nie uciekajcie ,jestescie chyba ostatnimi ludzmi na kafe:((( wiec moge pogadac nawet o homonimach

początkującypolonista - to nie wytłumaczysz? 😭 crejziup - a kto mówi, że idziemy :P. chyba byłaś na topiku o najseksowniejszych mężczyznach, czy jakoś tak, hę? :)

ale mam jedno pytanie do polonisty ?? sam jestem dyslektykiem i poprawne pisanie jest mi obce ale mam Firefoxa i błędów nie robię :D:D polecam a Ty tez masz ?

Gość crejzilup
to jak sie powinno pisac-"mnie" czy"mi"(sie podoba)

Gość crejzilup
no bylam...bylam i co z tego???:classic_cool:ale wole porozmawiac o poprawnej polszczyznie:O-moze sie jeszcze czegos naucze:)

Gość A co sądzicie o moim wierszu
W purpurowej poświacie makijażu zmysłów spożywam ciepłą pianę uniesień oczekując Naciskam F5 by zwiedzić oczodoły przyszłych zwiastunów radości Endokarp w kokpicie zdarzeń zmiażdzony kopytem zagłady I tylko powiewem oddycham chorągwi zdrajców gatunku

crejzilup - nic z tego. podobno człowiek uczy się całe życie :P już się ustawiłam z jedną jeszcze-nie-polonistką, że jej knigi podkradnę, jak już nie będą potrzebne ;)

spożywam ciepłą pianę uniesień - aż mi się niedobrze zrobiło. nie znoszę substancji o konsystencji piany, nie mówiąc o ich jedzeniu :O

a ja wam powiem ze nie nawidze polszczyzny co bede ściemniać czesto robie błędy bo nie znoszę swojej pracy mojego zawodu... jestesm opiero rok po studiach i to co robie jest dla mnie męczarnią :(

Gość crejzilup
tak tak"...i glupi umiera',niemniej jednak chcialabym umrzec troche madrzejsza...:P ale zaraz-a kto tu mowi o umawianiu?!? albo ja juz aluzji nie chwytam...?(no tak ostatnio mam blond na glowie-chyba sie z powrotem przefarbuje:O

początkującypolonista - co się stało, że aż tak? :( i rozumiem, że nie chce ci się tłumaczyć mojej zagwostki :P crejzi - aaa, niewazne :D

może to banalne ale studia takie wybrałem wbrew sobie a raczej rodzice już dawno zadecydowali. Ojcie profesor mama też.

Gość crejzilup
co -nie chce ci sie ze mna dyskutowac?:P napewno masz swoje argumenty,a moze ja jestem jeszcze za slaba w gebie,mimo posiadanej wiedzy...brakuje mi tej lekkosci wypowiedzi ,ale i tak sen mnie juz zaczyna powoli nuzyc,wiec dobranoc wszystkim polonistom i pretendujacym do tego miana( :O ),owocnej dyskusji zycze,i snow bardzo"makaroniastych" "zagwostka"-okreslilas to poprostu mistrzowsko!!!

początkującypolonista - współczuję, chociaz ja sam źle wybrałam i ciągnę nie wiadomo, po co :O agnik - rzeczywiście ciekawskie, podobno za dużo chcę wiedzieć 😭

Gość crejzilup
"nie chcem ale muszem":classic_cool: dobranoc

na nawet nie miałem prawa wyboru :o no nic trudno może kiedyś bedę robił coś co kocham chociaz jeszcze nie wiem co :) ale napewno nic związanego ze szkolnictwem :o

początkującypolonista - a czy nie możesz iść np. na korektę? czy masz specjalizację pedo (nauczycielskie)? proszę 🌼 na pocieszenie, w sumie wiem, jak możesz się czu