Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złota787

facet... moj czy nikogo mam problem pomocy

Polecane posty

Gość złota787

mam problem przyjaznie sie z jedym facetem ale czasami zachowujemy sie jak bysmy byli razem , przytulanie pocłunki wspulne wypatki niedługo do sexu dojdzie ale czasami jest inaczej to tak dzis jest zajebiscie jutro tylko kolega niewiem co mam o tym sądzic kim on jest dla mnie kim ja dla niego ? przez to nie moge sobie ułozyc zycia zinnym bo nie wiem co jest z tym ;/

Gość złota787
ale nie umiem ;/ boje sie jego rekcj ale to z jedniej strony a z drugiej mam to w dupie i nie wiem sama ;/

Gość crejzilup
bo sie boisz,co ci odpowie,to znaczy ze ci na nim zalezy,ale mysle,ze w koncu powinnas sie odwazyc,aby to okreslic,bo jemu jest bardzo wygodnie w takim ukladzie

jestes chra psychicznie, albo latwa \"zaraz do seksu dojdzie\" czyli wymoczy w tobie a ty nie wiesz kim dla niego jestes :) hahaahah. powodzenia

Gość złota787
wiem mi tez jest wygodnie ale nie moze byc tak do konca ;/ przez pewnego faceta mam uraz co do zwiosków dlatego to mi sie podobało taki przyjaciel do łuzka ale mam juz tego dosyc ;/

Gość crejzilup
tylko nie daj mu dupy przed zalegalizowaniem zwiazku,bo stracisz duzo nec go i kus do czasu az stwierdzisz,ze chcesz z nim byc,a potem przeprowadz rozmowe,odwaz sie naspewno nie jest to latwe ale pomysl co chcesz osiagnac i jk wazne jest to dla ciebie

Gość dziewica171
sama niewiem kim jest dla mnie ;/ ale napewno cos wiecej :) z kuszeniem nie ma problemu :) ale niewiem jak mam sie przkonac ze ja tez jestem czym wiecej dla niego > ale tak zeby on nie wiedział

Gość złota171
sama niewiem kim jest dla mnie ;/ ale napewno cos wiecej :) z kuszeniem nie ma problemu :) ale niewiem jak mam sie przkonac ze ja tez jestem czym wiecej dla niego > ale tak zeby on nie wiedział