Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po huja z taka matka

kurwa co ta matka sobie wyobraz!

Polecane posty

Gość po huja z taka matka

juz mnie kurwa szlak trafia!!! Ponad 3 miesiace nie ma obiadu porzadnego w domu!! bo jej sie nie chce :| I kazdy sobie robi wszystko na wlasna reke! Tyle ma kurwa do roboty zeby stanac przy garach! JEsczze mi dzis mowi ze mam zrobic kotlety! i tak kurwwa codziennie! ja mam robic a ona tylko przychodzi na gotowe...i opierdala sie caly dzien!

Gość jaa...
tak jak moja mamusia,i tez mnie kurwica strzela.Tyle ze ja musze to zrobic chocby ze wzgledu na siostre ktora ma 4latka.

Gość martianka
a myslisz, ze matka ma ci uslugiwac ?? jak ty przyjdziesz na gotowe to tak ma byc ?? zrob se dla siebie tylko zarcie i skoncz pierrdolic glupoty

Gość oooooooooooooooooooo
Jak ty kurrwa tak ładnie piszesz to może kurrwa sama nauczysz sie gotować bo po huujjjjjjjjjjj tak córka co tylko ryjem sznufruje

A nie pomyślałaś,że może się źle czuje?Zapytałaś ją o to?

Jakto kurrwa nic nie robi ???? Urodziła takie dziwactwo jak ty więc nagroda w postaci odpoczynku sie jej należy - co za bachory

No fakt, jeśli mama siedzi w domu i nie pracuje to powinna sie zająć domem. jeśli tego nie robi to ugotuj dla siebie i siostry i po problemie, może w końcu zobaczy że powinna też coś zacząć robić.

skoro wcześniej było ok, a od 3 miesięcy nie gotuje to może coś się stało

Ja tam widze tylko jeden bład tej kobiety - kompletnie nie potrafiła wychować tej kretynki i chamówy. Ja nie wierze że tak można obrażać własną matkę !!!

Może poprostu jest zmęczona życiem bo jak pozostała częśc twoje rodzeństwa też tak się zachowuje jak ty to nie ma się co dziwić

Gość ja sie wcalenie dziwie
twojej matce. Tez bym komus takieu gotowac nie chciala :O

może latami wam gotowała a cała twoja rodzinka tak jak ty uważała, że to jej robota i po prostu obiad ma być na stole. czy ktoś jej kiedys podziękował? czy powiedziałaś kiedyś: mamo, dziękuję za pyszny obiad? jeśli nie to się nie dziw, że jej się odechciało

Gość zielona_żaba_
nie przesadzajcie, mama siedzi w domu więc nie ma nic do roboty, a dziewczyna się uczy. Poza tym to nie obowiązek 17 zeby wychowywac młodsze rodzeństwo. Moja przyjaciólka też maiala taka sytuacje, matka po prostu PRZEKAZALA, jej malutką siostrę i dziewczyna od 12 roku zycia miala wiecznie rodzenstwo na glowie, obiady a matka sobie siedziala przed telewizorem, albo latała po kolezankach. W domu byl zawsze bałagan i moja przyjaciolka musiala jeszcze sprzatac po przyjsciu ze szkoly bo jej sie prostu nie chcialo zyc w takim syfie. Dodam ze nie byla to rodzina patologiczna. Wszyscy na dziewczyne naskakuja, a nikt nie pomysli, ze zle, leniwe czy nieodpowiedzialne matki tez sie zdarzaja. I nie gadajcie mi tu o dawaniu zycia, bo zrobic dziecko, to akurat zaden probkem

Gość może ma menopauze
Wtedy wszystkie kobiety dziwaczeją. Jak moja mama przez to przechodziła, to całymi dniami oglądała telewizję.

Gość zielona_żaba_
problem przepraszam za literowki, ale az sie zdenerwowalam

zielona żabo --> zwróć uwage na charakter postu autorki tematu. w jaki sposób pisze o matce. jakby napisała, że jest załamana bo ma dużo zajęć a mama nic w domu nie robi i pytała co ma zrobic to byłoby ok. ale ona bluźni na matkę jakby była nikim, a to że ją wychowywała przez 17 lat ma w dupie, bo na stole ma być obiad. daruj sobie więc pouczenia dla nas

Gość zielona_żaba_
ja pamietam tylko moją kolezanke która tez ryczałą ze bezsilnosci i tez klnela kiedy przychodzila do mnie sie wyzalic. Prawie kazdy w momencie wscieklosci mieli przekleństwa pod nosem, nie mówcie mi ze jest inaczej. A w domu spelniala obowiazki ktore na nia nalozono i starala sie jak mogla. Ja was nie pouczam, tylko widzialam taka sytuacje na wlasne oczy i wiem jak moze sie czuc taka dziewczyna. Moja mama jest super i bardzo ja szanuje, ale zasluguje na to! Oboje z ojcem pracowali kiedy bylam nastolatka i tez mam mlodsze rodzenstwo i mialam obowiazki z nim i z domem zwiazane. Nie bylo to jednak ponad moje sily.

Gość red 147
zgadzam się z zieloną żabą :)