Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie.....

niesmialy facet...

Polecane posty

Dziewczyny! Co sadzicie o niesmialych mezczyznach? Jakie wzbudzaje w Was uczucia? Ja od pewneo czasu sie z takim spotykam i chociaz widze, iz jest on aprawde wartosciowa osoba, zaczyna mnie denerwowac:( Ne wiem juz sama, co mam robic- czy lepszy bylby smialy, pewny siebie facet? (tylko ze tacy sa czest samolubni zakochani w sobie, itd) Co myslicie? Ciekawa jestem Waszych opinii.

Gość alojza
Oj to ze ktos jest smialy nie znaczy ze zaraz z niego jakis pyszalek czy narcyz. Po prostu to ktos kto jest zdecydowany i nie boi sie.

Chyba masz racje...ja sama nie naleze raczej do osob niesmialych, ale z drugiej strony zawsze jestem wierna w zwiazku, nie oszukuje, nie udaje...aczkolwiek jezeli chodzi o facetow, tomam wrazenie ze ci pewni siebie niestety najczesciej okazuja sie samolubami:(

a czy życiowo to też dupa wołowa? bo wiesz, jeśli tak to nie wróżę mu kariery zawodowej :)

Gość jhkjg
za duzo sie naogladałas johnny bravo na cartoon network

No wlasnie rowniez troche wydaje mi sie niezaradny zyiowo...a jak wiadomo, pieniadze nie sa najwaznejsz, ale....;)

Gość alojza
Moj maz nie powiedzialabym ze niesmialy a jest najwspanialszym facetem na swiecie:)) Jest wierny, kochany, czuly ale tez zdecydowany i jak sie poznalismy to nie musialam zgadywac "co autor mial na mysli" i zastanawiac sie co powiedziec czy zrobic by go zachecic. Z niesmialym facetem raz mialam do czynienia na studiach. Kolega z roku probowal mnie podrywac w taki sposob, ze sie jedynie na mnie gapil. A jak ja probowalam zrobic pierwszy ruch to sie peszyl. Dopiero jak poznalam meza to zaczal lazic za mna. ale wtedy juz bylo za pozno:))

nie rozumiem, dlaczego niby sie naogladalam czegos na mtv...??? O co Ci chodzi..?

Alojza, masz racje:)