Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssszalonaaa

boje się że.... on mnie jednak nie kocha

Polecane posty

Jestem z facetem od półtora roku. Bardzo go kocham, przynajmniej tak mi sie wydaje, bo nigdy wczesniej z nikim nie byłam.... Wiem że jest dla mnie szalenie ważny. Al czy ja go naprawde kocham?? jak moge poznać czy to prawdziwa miłość.... i jak poznać że on tez mnie prawdziwie kocha.... Dodam że mam 22 lata, on o 4 więcej. Wiem że moge na niego zawsze liczyć... ale on juz wcześniej miał dziewczyne, byli ze sobą prawie 3 lata....kochał ją.... rozstali się przez nią.... ale czy on jej juz nie kocha, czy można zapomnieć o uczuciu, o tamtej osobie, iel razy z nim jestem myśle o tym że on z nia był.... że ją kochał, że to do niej kiedys mówił \"moje serduszko\".....

Gość karolina z ksiezycaaaaa
JAK MIALA NA IMIE JEGO BYLA?

Gość Bieniek
a powiedz mi macię podobne charaktery czy nie?

Gość coz mam podobna sytuacje
z tym, ze ja wiem ze kocham. Siebie jestem pewna. Nie bylabym z nim jakbym pewna tego uczucia nie byla... Natomiast boje sie, ze on jest ze mna tylko dlatego, ze nie chce byc sam, a nie dlatego, ze mnie kocha i mu sie podobam :(

Gość ja mam tak samo
znaczy podobnie moj tez jest ode mnie starszy o 4 lata jestesmy razem od 3 lat. ja nie mialam nikogo wczesniej a on mial i to wiele. wczesniej o tych jego bylych rozmawialismy ja bylam ciekawa czym sa rozne a w czym podobne do mnie. ale teraz jak cos gadam i napomkne o bylej to mowi ze nic sie nie liczy tylko ja i te 3 lata ze mna wiec mam nadzieje ze to szczere. I bardzo bardzo go kocham.

Gość ja mam tak samo
i bez kitu moj tez ma 22 lata:)