Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

raf44

TrenerGym czy ktoś używa.

Polecane posty

Gość mogę go polecić
Używałam pasa przez jakis czas i ubyło mi ze 3cm, z nadmiaru zajęć przestałam go używać, ale teraz znowu zaczne. Używałam go raz dziennie.

Gość sassssssssssssssssss
zaczęłam go używać!

Gość Kasimąż
Hej mam ginekomastie czy mi to pomoże ten pas trenergym ?

Gość kozulkaaaa
podnoszę temat. dostalam trenergym od meza tydzien temu po ciazy zostalo mi troche tluszczyku i cellulitu. cwicze callanetics okolo 4 godz w tygodniu i stosuje diete 1200kcal zaczelam diete od 64kg waga spadla do 59kg i stanela- powrot miesiaczki teraz dodatkowo stosuje pas trenergym na gore i dol pupy dwa razy po 15minut dziennie i waga ruszyla znowu w dol obecnie wskazuje 57,5kg. Przed ciaza byla 53kg fajnie byloby do tego wrocic. na pocztaku stosowania pasa skora faktycznie troszke swedziala ale to juz nie jest tak mocno odczuwalne a samo dzialanie pasa jest bardzo przyjemne :) ja go stosuje przez ciuchy.

Gość kozulkaaaa
uzywam programu A0 bo w sumie nie wiem ktory bylby najlepszy. jesli ktos ma taki pas uzywa i chce sie wymeinic spostrzezeniami to czekam na odpowiedz w temacie :)

Gość miiiiika
czy stosuje ktos jakas diete do tego??? mi nie pomaga:(

Gość innymoze byc
Czy u Was też czuć charakterystyczną woń po upływie jakichś 20 minut od włączenia pasa? Boję się że może być z nim coś nie tak :(

Gość gość
Czy ktos moze podac opis programow?

Gość Sarciaa33331
witam mam pytanie czy ma ktoś może instrukcje chodzi o programy co na którym bo nie mam instrucji i nie wiem na którym używać żeby pozbyć się zbędnych kilogramów i celulitu