Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ś k a 1 9 8 8 W a w a

Chłopak zbok czy jeszcze nie zbok?

Polecane posty

Powiedział mi że lubi jak mam na sobie rajstopy albo pończochy. Wręcz namawia mnie bym je nosiła i zakładała, nawet teraz jak jest gorąco a ja czuje się jak w jakimś kostiumie płetwonurka. Nawet pieszczoty takie lekko zajeżdżające fetyszem już zdążył na mnie wypróbować i tego się właśnie boję, czy przypadkiem któregoś dnia nie będzie wolał mojej bielizny ode mnie samej... :(

Gość masta beat
też mnie to kręci i nic w tym zboczonego. I zapewniam CIe- w nylonie najważniejsza jest kobieta która go nosi. Sam nylon nie jest już taki atrakcyjny. Nie ma nic piękniejszego u kobiety niż pończocha na dobrej nodze :P

Wolałabym, żeby jakaś dziewczyna się na ten temat wypowiedziała. Faceci zawsze będą się wybielać ze swoich zboczurstw.

Gość .ktos.
o dziewczyno sliczna kobieta w ponczoszkach to wspanialy widok prawie kazdy facet chce aby jego kobieta zakladala ponczoszki przynajmniej do sexu a najlepiej tez na codzien bez znaczenia czy samonosne czy z pasem ale miej litosc - nie odmawiaj mu

pończoszki czy rajstopy fajna sprawa :). podnoszą temperaturę ;)

Gość taaa jasne
moj facet wcale nie lubi takich rezczy, najbardziej lubi jak jestem calkiem naga a nie jakas szopke w ponczochach odstawiala

Gość .ktos.
jesli chcesz opinie dziewczyny to ci napisze choc nia nie jestem ale napisze opinie mojej zony pod spodniczki zawsze zaklada chyba ze jest ostra zima to mowi ze jej zimno w tylek i woli rajtki pod spodnie nigdy nie zaklada ponczoch do sexu czesto nawet bardzo czesto mowi ze ponczoszki samonosne sa wygodne i ze czuje sie w nich bardziej sexi

Mój facet też lubi jak mam pończochy, najchętniej widziałby mnie w nich za każdym razem, ale zakładam je tylko od czasu do czasu, żeby nie pomyślał sobie że zawsze będzie miał to co chce :P

Wg mnie fetysz to doskonałe urozmaicenie zycia erotycznego, bo każdy z nas ma jakies upodobania, my kobiety również. Ale nie daj sie również do niczego zmuszac... jesli nie chcesz pończoch to poprostu ich nie zakładaj, a twój mężczyzna bedzie musial to zaakceptować, albo poślubić jedną z manekinowych nóg w markecie obciągniętą sliczna pończoszką.;)

Gość ja sie wypowiem
akurat rajstop nie lubie...bleeh ale ponczochy jak najbardziej ;) czuje sie w nich sexy, a i moj facet mnie w nich lubi ;] ponczochy + spodnica = szybki sexik gwarantowany ;] hehe, nie trzeba duzo z siebie sciagac ;]