Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaIwkurzona

Ogladanie obcych dziewczyn

Polecane posty

Gość SmutnaIwkurzona

Wczoraj widziałam jak mój facet ogladał jakąś dziewczyne na internecie strasznie mnie to zabolało:( dlaczego oni to robią???

A co w tym wg ciebie złego?...niech sobie popatrzy....przecież obrazka nie dotknie, nie pocałuje, nie przytuli...wiec nie histeryzuj!!!!

A tobie nigdy nie zdarzyło się spojrzeć na obcego faceta...to że popatrzy na atrakcyjną dziewczyne nie oznacza zaraz że wolałby ją od ciebie... a twoja postawa pokazuje że masz okropne kompleksy zamiast wierzyć że i tak przy tobie zadna nie ma najmniejszych szans...troche wiary w siebie.

Gość SmutnaIwkurzona
"ona taka jak ty " no niby tak, ale bolało mnie to że robił to w ukryciu przede mną, tak jakby nie chciał żebyś wiedziała że ogląda inną. Rozumiem wszystko , że faceci juz tacy są,. że musza sie ogladać za ładnymi i w ogóle, ale wkurzyło mnie to że ta laska mieszka u mnie w mieście rozumiesz:(((((

Nie przejmuj się...może to tak tylko zle wyglądalo...a może poprostu kolega poslal mu linka swojej nowej dziewczyny;)...czasami latwiej nam uwierzyć w coś złego niż w cośzupełnie niewinnego i przypadkowego...przecież moglo tak być...pomyśl....nie warto od razu się zadreczac ze mial zle intencje.

Zresztą to twój facet i żadnej laseczce go nie oddasz;)... na twoim miejscu zignorowalabym to bo gdy rzucisz w niego scena zazdrości wyjdziesz na niepewną siebie szara myszke... ale jesli chcesz sie mimo wszytsko dowiedziec czemu ja oglądal...zagadnij mimochodem co robil na zdjeciu tej dziewczynki...jesli zdebieje obroc to w zart;)

Gość jak kazdy facet
Ja 2 dni temu sie dowiedziałam ze jestem w haremie tzn tą trzecią...

Gość Artur25wawa
ona-taka-jak-ty dziekuje za podtrzymanie na duchi!!!:)**** tak zrobie jak mówiłaś. Dodam że była to stronka z Naszej Klasy

Gość Artur25wawa
ja tez miałem taka akcje ale z ...panem w roli głównej

Gość Artur25wawa
??? dlaczego ktos podpisuje sie moim nikiem????