Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrąglutka i fajniutka 22

Dlaczego dla mezczyzn tak bardzo liczy sie figura kobiety ?

Polecane posty

nie kazda moze byc idealnie szczupla a mezczyzni lekcewaza te bardziej kobiece podrywajac anorektyczne tipsiary :-o moim zdaniem jesli faceta interesuje ile waze to nie jest on mnie wart i juz :-p

Bez przesady!!! Estetyka ciala jest bardzo ważna . Nie wyobrażam sobie sypiać z mężczyzną przypominającym wieloryba -nawet w imię miłości . Nikt mi nie powie że to jest apetyczne . Sama nie jestem wieszakiem na ubrania ale mimo wszystko dbam o sylwetkę aby sama z soba czuc się kobieco a gdy ktoś się z samym sobą dobrze czuje to i inni tak go odbierają .

Gość wal.entyna
co to sa "bardziej kobiece" ? ja bardzo szczupła nigdy nie byłam, mam 175 cm wzrostu, waga tak w okolicach 68-70 już od bardzo dawna i jakos nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania Jesli ktos jest odrzucany przez facetów z powodu figury, to podejrzewam, ze chodzi tu o otyłosć i wcale mnie taka reakcja nie dziwi. Otyłość jest niebezpieczna dla zdrowia, a jak człowiek na do wyboru osobnika zdrowego i chorego, to wybierze zdrowego, zwykła zwierzęca selekcja

Gość a kto nie wie
Powiesz mi ze suche anorektyczki sa KOBIECE?? No prosze cie...ilez w nich kobiecosci? Kobiece to te co maja wyraznie zaokraglone biodra i duzy biust. To sa symbole kobiecosci OD ZAWSZE!!! i na calym swiecie.

no właśnie, anorektyczki to puste powalone tipsiary ktore tylko mysla o sobie i o tym ze sa piekne najlepsze i wogole a dla mnie takie wieszaki na mieso sa obrzydliwe :-o kobieca znaczy duze piersi i duzy tylek a do tefk zaokraglony brzuszek. plaski brzuch maja tylko idiotki :-p

Nie mozna zwalać winy tylko na mężczyzn bo oczywiste jest że mając do wyboru 2 osobników : szczuplejszego i otyłego większosc z nas wybierze tego pierwszego . To tyczy się zarówno do wyborów kobiet jak i meżczyzn .

"bo mezczyzni to pojebancy" - wlasnie macie tu ksiazkowy przyklad sfrustrowanego tucznika ktorego nikt normalny nie chce i teraz sie wyzywa na mezczyznach a obrazaj nas obrazaj spasiona swinio, od tego nie bedziesz szczuplejsza :classic_cool:

Gość a kto nie wie
I te chude, wysokie wieszaki sa poprostu niesympatyczne.Nie oszukujmy sie .:)

Gość a kto nie wie
czego sie tak rzucasz?

Gość ze skrajnosci w skrajnosc
Albo anorektyczne tipsiary albo otyle swinie? a te pomiedzy? Figura ma byc apetyczna , zgrabna a to nie oznacza chuda.

Gość ze skrajnosci w skrajnosc
a dlaczego powiekszaja cycki????? :)

Hmm jesli to bylo do mnie -wyobraź sobie że juz znalazłam takiego jak ty to nazwałaś "dinozaura " .A leczenie swoich kompleksów kosztem ublizania innym swiadczy wyłacznie o twojej desperacji . Pójdź lepiej na rower zamiast pluc jadem .

Gość hmmmmmmmmmmmm
o gusatach sie nie dyskutuje... wkoorwiaja mnie te nagonki chudych na grube i grubych na chude. Co Wam to dajej? Jesli masz to cos , urok osobisty i jestes zadbana to oczarujesz faceta i nie bedzie problemu ze znalezieniem partnera. Tylko takie skrzywione i zalosne kobiety ktore szukaja powodow swego nieszczescia w odmiennych gustach innych osob zadreczaja sie i sa zgorzkniale...nie dziwne wiec ze nikt ich nie chce..... Wiary troche w siebie.... Jestem wieksza dziewczynka ale nigdy nie mialam problemu z facetami i zawsze byli przystojni...Glupie cipy jestescie ze w ogole poddajecie taki temat do dyskusji...i jest to chyba juz milionowy topik na ten temat...

Gość wal.entyna
No właśnie Gdzie ktokolwiek napisał, ze ładna figura to figura anorektyczna ? Anoreksja jest niezdorwa, tak samo jak otyłosć. I tak samo nieestetyczna. I faceci tez wcale na anorektyczki nie lecą. Lecą na normalne, proporcjonalne kobiety.

Gość hmmmmmmmmmmmm
haha PROVOCATION!!!!!!!!!!!!! www.zal.pl

Gość znowuu to samo
czy Wy ludzie nie widzicie, ze to znowu taki sam temat jak milion poprzednich? normalnie tragedia : \"Jestem kobieca, waze 90kg, dlaczego faceci wola anorektyczne tipsiary z solarium?\" porazka na calego - ludzie na Kafeterii nie maja wyobrazni!! Wymyslcie wreszcie cos innego!

Gość SKWARA
uśmiałam się nieziemsko :D ahhh kafe:)

Gość paplik
Z takimi słoniami to wstyd na miasto wyjść a jeszcze znajomym przedstawić…

a dlaczego dla kobiet liczy się wzrost czy praca faceta? i niskich z kiepską pracą kobiety lekceważą jeżeli kobieta patrzy na wzrost i zarobki to jest mniej warta i już

Gość .......brak slow..
nieprawda , ja lubie niskich fajnych chlopakow a kase zarobi.Nie musi byc bogaty przed poznaniem ze mna.

jeśli myślisz ze każda dziewczyna która jest szczupła i ma śliczne paznokcie nie koniecznie swoje jest anorektyczka i tipsiara (co to wogle za debilne określenie?) to znaczy ze Ty jesteś głupia, mądry mężczyzna interesuje sie inteligentna zadbana kobieta, a zadbana kobieta może byc pulchniejsza i może mieć tipsy,nie rozumie dlaczego szufladkujesz ludzi obrażając ich przy tym, może żaden nie jest ciebie wart, ale czy ty jesteś coś warta rozumując w ten sposób?

a myślisz ze szczupła dziewczyna nie może mieć duzegi biustu i okraglej wystającej kobiecej pupy? hmm dziwny to k myślenia.... a może po prostu chcesz siebie wytłumaczyć???? mozna na to spojrzeć tez tak po co mężczyźnie wielki obwisły biust z rozstępami oraz wielka pupa z masa cellulitu?

Gość z takich samych jak dla kobiet

Gość jesteście BEZNADZIEJNIE głupi