Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krissss

Co was pociąga u facetów?

Polecane posty

Gość krissss

może być coś z wyglądu,cecha charakteru, osobowości:)t

Gość zmanierowana krytykantka
IQ wysokie

Gość wymiar penisa

mnie pociąga w facetach to, co się typowo kojarzy z męskością, co kontrastuje z kobiecością, np. duże dłonie, szerokie barki, męska barwa głosu ... Mogłabym tak sobie wymieniac, ale to bez sensu - po prostu lubie jak to, co w zasadzie ma każdy facet jest w wydaniu mocno męskim :) Co nie znaczy oczywiście, że każdy tego typu facet musi mi się podobać lub że facet, który nie ma dużych dłoni itp. mnie nie zainteresuje :) po prostu zwraca to moją uwagę :)

Gość Hawaiana
usmiech i kojacy głos

Gość ewkaaaaaaaaaaaa
Usmiech zeby usta....oczy pupa wzrost dlonie (duze).... hymmm....pasje wlasne,inteligencja, szalenstwo lubie facetów imponuja mi ktorzy do czegos doszli z ktorymi mam o czym pogadac:)

mnie najbardziej pociągają grzeczni chłopcy z długimi, ciemnymi włosy, najlepiej trochę afro :D koleś ma być słodki, niewinny, bezbronny, zagubiony i całkowicie uległy ;)

Gość a jesli o mnie chodzi
to z wyglad zawsze podobali mi sie blondyni, niebieskie oczy... ale to nigdy nie sprawdzalo sie wpraktyce :p zawsze jest na odwrot :p ale wyglad to nie wszystko...mi zawsze podobalo sie facetow poczcie humoru...i to czesto bralo gore nad wygladem... a poza tym szczerych, takich ktorzy potrafia mowic w prost co im lezy na sercu, bez wzgledu na to czy jest to dobra czy zla rzecz. I PRZEDE WSZYSTKIM takich ktorzy nie boja SIE POWIEDZIEC,ZE MAJA WATPLIWOSCI, ZE COS JEST NIE TAK...zal.pl

głębokie, elektryzujące spojrzenie... ( bardzo ciemne włosy szczupłe dłonie, koniecznie długie palce asteniczna sylwetka niski głos niedostępność... niepewność siebie pesymizm :)

Sssilly maggot mnie najbardziej pociągają grzeczni chłopcy z długimi, ciemnymi włosy, najlepiej trochę afro koleś ma być słodki, niewinny, bezbronny, zagubiony i całkowicie uległy _______________________ masz pecha

a ja wygrałem życie bo pewnie z takim przegrańcem przegrasz życie ale chyba młoda jeszcze jesteś więc może gust się wyprostuje pewnie - gdy taki przegraniec znajdzie się i będzie chciał tego samego

/szarość listopadowa/ --> jeden jest na pewno ;-) ❤️ tylko jest z Nim mały problem. :p i skąd pomysł że się nie znam? :D

Herakles --> hej 🖐️ znamy się?? :-) i oby mi się już gust nie zmieniał, bo lubię skrajności, więc jak się zmieni to spodoba mi się jakiś cham nie do wytrzymania :p

Gość tuli tuli
sssilly tuli tuli :P

"tylko jest z Nim mały problem." - z nim, czy z tobą ? Załóż kolejny temat o swoich fantazjach (np. o pieczeniu ciast, wychowywaniu sobie mężczyzny ), chętnie się pośmieję - poprawię nastrój przed spaniem. :)

Gość tuli tuli
się domyślaj tuli tuli tuli

Gość dobre serce i inteligencja

/szarość listopadowa/ ---> ojj, czepiasz się :p zdecydowanie z Nim :-) :D:D:D jak już będę miała doświadczenia z wychowywaniem facetów to napiszę o tym KSIĄŻKĘ. :p :D:D:D:D:D:D Gnomiiiiii?? ;-) tuuuuli 👄

a ja wygrałem życie ---> też się czepiasz :P :D:D:D nie ucieka na mój widok, :D wręcz przeciwnie :p :D:D

Gość tuli tuli
sssilly tuli tuli ciiiii mnie tu nie ma :P