Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gangsta freee

moja kochanka a żona i seks

Polecane posty

Gość gangsta freee

Od roku spotykam sie z młoda dupa...jest w łózku zajebista podnieca mnie na maksa..lubi wszystko i oral i anal i każda pozycje... mam żonę...( 6 lat malzenstwa wczesniej 4 lata w zwiazku)..z ktora o analu moglm pomarzyc..a oralnie nigdy nie moglem skonczyc w jej buzi... dlatego ciekawosc pchnela mnie w ramiona kochanki..dodam ze mam 34 lata...i jak poiedzialem mojej malej niuni ze tego wczesniej nie trobilem i jestem w szoku....ze nigdy anala i spuszczanka w buzi kobiety ... to przestala sie do mnie odzywac:( czemu????

Gość bo zrozumiała z jakim
pojebem sie zadawała

Gość bo zrozumiała z jakim
Przepraszam, cenzura cie zamazała :O P.o.j.e.b

Gość sandruss06
ja pier**le nie rozumie takich ciu*i !!!!! jak masz ta zone zdradzac to na ch*j sie z nią zeniłes?? ;/ NIE ROZUMIE TAKICH !! MYSL GłOWA A NIE KUTASEM!! nienawidze takich *****

Gość a ja mam problem taki
a ja wlasnie nei wiem ... bo spotykalam sie z takim zonatym 3 lata i teraz zerwalam to i widze ze jego zona zalogowala sie na naszej klasie... nie wiem czy jej napisac czy nie o tym co mnie z jej mezem laczylo???

Gość a napisz
a nich wie :classic_cool:

Gość sandruss06
a ja mam problem taki---> jesli on zrobił Ci jakas przykrość i chcesz sie zemscic to mozesz jej powiedziec o tym co było miedzy wami, choc ta zona moze potem rozpowiedziec ze sie "puszczasz"

Gość aja mam problem taki
serio lepiej zeby wiedziala?? hmmmm no chyba w sumie ja bym wolala wiedziec.... a co autor sadzi w tym temacie?

ja jej napisze anonimowo... a co on mi zrobil??? chuj jebany - 19 letnia zaciagnal do lozka a pozniej 3lata jej sciemnial :O

Gość babytin
Po prostu Twoja kobieta nie zaspokaja Cie fizycznie a u facetów sex nie zawsze idą w parze z uczuciem psychicznym, nie>? Napewno kochasz żonę ale każdy ma swoje potrzeby sexualne wiec nie obrazajmy gangsta freee. Jak napisze ze szczera rozmowa z żoną co.ś może dać, to bede wyśmiana, bo łatwo tak napisać a trudniej zrobić. Proponuje zabrać kobietke na jakiś romantyczny wieczór gdzieś daleko, np na jakąś impreze,l gdzie atmosfera aż kipi od sexu:) Przedtem oczywiście kupić pannie ładną bieliznę. wypić razem szampana, pójść razem do motelu i...(Kobieta po szampanie jest dzika jak kotka ale to swoją drogą... ) zrobić jej najpierw to o czym może ona marzy skrycie...Chyba nie muszę pisać ze chodzi o lizanie. W końcu poczuje po jakiś 10 minitach ze musi sie tez jakoś zrekompensować :)

powiedz a jak! Należy sie kobiecie troche prawdy.

Gość sandruss06
ha! Ja bym też powiedziała, choć z jedej strony miała bym pozniej wyrzuty sumienia ze zjeb**am im związek.. PRZEMYSL TO :) powodzenia

Gość babytin
co do pisania to lepiej by zonie nie pisac. ludzie popełniają blędy. to tak jakbym teraz szła ulica i nagle jakiś chłopak staną przedemną i zacząl mi wytykać coś czego żaluje lub co bylo a nie chce by o tym wiedzial...

Gość ja jestem po
nie pisz, zabijesz nic nie winną kobietę! nawet nie masz pojęcia cozrobisz z jej życia. Ty wiedziałaś ,że ma żonę więc miej do sibie żal a ukaraj jego jeśli musisz. do autora: obraziła się bo dotarło do niej,że inne "szanujesz"