Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

e1503

yasminelle- opinie

Polecane posty

prosze was o opinie na temet tych tabl antu koncep... mam je zapisane i jestem ciekawa waszych opini ;) pozdr

hej a moze jadnak ktos je bierze szukam w innych tematach ale sa strasznie rozlegle ;-/

Gość madzia1801
Ja je biore doiero od 5 dni ale jednak:) narazie zero problemow:) wrecz lepiej sie cvzuje:) i jak czytalam opinie na innych forach to malo skutkow ubocznych- jedynie delikatne pogorszenie cery:) a za to zalet wypisuje sie duzo- poprawa nastroju, powiekszenie piersi:)

bralam te tabletki jakies pol roku ale niestety mialam za duzo skutkow ubocznych i musilam przerwac.... strasznie mi rece i nogi drętwiały, czesto maialm infekcje........ karolina powitac:)

Gość Paulinuuusiaaa
cześć. Ja biorę je od 2 tygodni i też dobrze się czuję. Żadnych skutków ubocznych, nie tyję,nie mam większego apetytu, no może cera ciutke gorsza,ale to dosłownie 2 małe krostki(to jest podobno normalne, zanim organizm się przyzwyczai).. Kurczę, zastanawia mnie wypowiedź o drętwieniu rąk.. hmm dzisiaj rano co chwila miałam zdrętwiałą rękę..ale może po prostu przygnieciona była podczas snu:D pozdrawiam

ja biorę od pół roku, niby wszystko ok. chyba znów nasiliło mi się wypadanie włosów (które miałam przy logeście straszne) no i libido chyba znów siada :o chociaż po przejściach z poprzednimi 3 i tak jest znaczna poprawa. na razie nie czuję potrzeby je zmieniać na inne

Gość A/N/K/A
ja biore je od ponad roku. czuje się dobrze, nie tyje, wprost przeciwnie troche schudłam choc nie wiem czy to akurat ich zasługa. ostatnio przez jakis miesiac wypadaały mi potwornie włosy ale brałam witwminy i jest ok. cere mam dużo lepszą, zero wytrysków.

Gość malutkal
przez miesiac stosowania yasminelli przytylam 3 kg i zaczely mi sie robic pryszcze. Jestem starsznie nerwowa ...

Gość bojabojaboja
Ja brałam je przez 4 cykle latem i przytyłam i teraz nie moge zrzucić tych kilogramów - 4 więcej! Poza tym mogłam w jednej chwili się rozpłakać, a za moment już czuć się dobrze. Krzyczałam na wszystkich. Także nastroje w strasznej huśtawce. A krwawienia z odstawienia miałam bolesne. Takie skurcze, że sama myślałam, że się przekręce:/ W każdym razie mi nie służyły.

to jest normalne, że w przy pierwszych opakowaniach cera się może pogorszyć po ok 3 cyklach powinno się zacząć normować

Gość nikk27
jak dla mnie trucizna , brałam ok. 4 mieszący bardzo mi zaszkodziły.ale znam dziewczyny które biorą parę lat i wszystko jest ok.

Gość ASICAOP
Ja brałam yasminelle 1,5roku i schudłam bardzo dużo fakt że spadło mi libido i byłam trochę bardziej wrażliwa ale za to cera była gładka jak pupa niemowlaka zrobiłam sobie przerwę i zaszłam w ciąże zaraz po. dziś wzięłam pierwsza tabletkę zobaczymy czy coś się zmieniło i czy będą dalej rewelacyjne.

Sprzedam Yasminelle, mam kilka opakowań. Nowe, zafoliowane. Kontakt olcia.k@o2.pl

Sprzedam Yasminelle. Posiadam kilka opakowań. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Gość aga7107
odsprzedam 5* 21 tabletek , kupione 2 tyg. temu w aptece z paragonem , taniej 601538212

Gość cindy656
Chętnie kupię opakowanie tabletek yasmin lub yasminelle wysyłka za pobraniem kontakt gg38573075 e-mail shark4@interia.pl

Gość EMA123

Mam do sprzedania jedno duże opakowanie Madinette - zostały mi dwa blistry.
I Yasminelle - jedno opakowanie.
Tutaj mail: 
emanuela.basaj@gmail.com
Cena do dogadania 🙂