Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

oglądacie czasami program policja dla zwierząt ??

Polecane posty

Gość malenka88
chociwel ,zachodiopo....

unas tak nie jest na szczęście mój kok jak żył miał dobrą opieke nawet jak wyjechałem na wakacje na tydzień to sąsiadka się nim zajmowała :classic_cool:

Gość malenka88
wiesz jest paru wspaniłych sosiadów ale za mało takich ludzi jak oni na swiecie ;/

Gość malenka88
stanowczo ;/ taka jest natura człowieka , wywyszamy sie ;/

Gość malenka88
ja tez nie ale chodzi mi o zwykłego człowika nie o nas ;/ bo by umiemy sie przyznac do błedu

Gość malenka88
po co ludzi choduja swine zeby ja zjesc ale czy pomysleli jaka ona jest iteligenta nie po co

Gość malenka88
o boze !! mam wraznie jak bym to ja zrobiła ;/ z moja xena ;/ ale nie miłam wyjscia chciłam uchronic ją przed smiercia atu co ;/

Gość gość
no jasne ,ze oglądam co ci ludzie robią ze zwierzętami to się w głowie nie mieści ale z nich dupki to tacy gówniarze aż mi się chce przywalić a zwierzęta to ciekawy temat ja np. mam chomika , kota,rybę i 16 koni mieszkam na osiedlu kwiatowym w poznaniu na ulicy chryzantemowej 8a uwielbiam przebywać przy koniach moi ulubięcy to elmadina , puella , orient, elmadina i puella to są konie duże ,które zawsze gdy idę na łonkę się znimi pobawic domie podchodzą te 2 konie to są przyjaciułki zawsze razem są na padoku a orjęt to kuc jest też omim ulubięcem zawsze go czeszę jst bardzo słodki a ilubię jeszcze birkę i bajkę 2 kucyki na birce jeżdziłam jako mała dzewczynka a bajka to jest córka birki i też ją lubię . to całusy i papa a i jeśli chcecie wiedzeć więcej o koniach i otej stadlinie to wejdzcie na stronkę stadnina koni blak hors i tam się stronka wyśwyietli i na yotube też ale pamiętajcie ,że na stronce możecie zobaczyć wszystkie konie imoich ulubięcy czyli puelle elmadinę orjeta birkę orza bajkę pa