Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze jestem glupim typem

Moze ocenicie mnie troche zle..ale zerkniecie

Polecane posty

Gość kkkkk23
A może poprostu wynajmuje to mieszkanie i nie bedize wymieniać okien w nie swoim domu. Z resztą nie okna sa problemem a ale problemy ze sobą ma autor pytania

Gość bolesława węgierska
to jest choroba, podobna do nerwicy natrectw. Przesadny pedantyzm, znałam przypadki które: - portafiłrzucic bo kolor paznokci nie podoba mu sie albo sa zbyt zdobione - zobaczyl 2 cm odrost na wlosach zauwazył wtedy ze blond nie jest z natury i odaszedł - miała w mieszkaniu meble modne 10 lat temu - znamie na ręce ( cos w stylu malej myszki)

dobrze, że w mojej rodzinie nie mamy skłonności do tej choroby opisanej przez Komiczne :-D to jest w ogóle uleczalne, czy chodzi o niefortunnie zmutowane geny?? ;-)

Gość a moze ona mieszka z rodzicami
i to ich wina a nie jej, moze to oni tak to zaniedbali a nie ona zastanow sie

Gość a wiecie ze...
potrzebujesz czlowieku wizyty u psychologa z jednego z nizej wymienionych powodow: 1) uzaleznienie od internetu i zakladanie glupich i prowokacyjnych tematow lub 2) masz zaburzenia obsesyjno kompulsywne Obojetne jaki bylby powod zalozenia tematu (patrz wyzej) rzuc dziewczyne, tylko jej przysluge zrobisz i dasz szanse na znalezienie kogos normalnego.

"to jest w ogóle uleczalne, czy chodzi o niefortunnie zmutowane geny?? " terapia polega na stopniowym odbieraniu kolejnych części elementów stolarki... zazwyczaj zaczyna sie od drzwi balkonowych, gdyz są najwieksze i najbardziej uciążliwe... całkowicie skuteczne wyleczenie jest niemożliwe, ale często udaje się tak zminimalizować wpływ choroby, że osoba nią dotknięta zachowuje sobie tylko lufcik, lub nawet tylko małą klamkę okienną :D

Miszczu 30 chyba nie zrozumiałeś \"o co kaman\" :-)

"TY KOMICZNE! TY TEZ MUSISZ BYC JAKIMŚ PUSTYM GOWNEM SPOŁECZNYM! CO TY K**WA PISZESZ!" Niestety nie trafiłeś - jestem nadzwyczaj pełnym gównem społecznym... Mógłbyś mi wytłumaczyć kto w tym temacie jest pustym gównem, skoro uzyles słowa "też" ???? :P powsatnie miedzy nami takie braterstwo gowien :D

jakie pytania, takie odpowiedzi - brawo "komiczne"!!!

:-D :-D a właśnie miałam pisać jakiegoś maila, ale tutaj jest tak wesoło, że jestem rozdarta ... ;-)